Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

23. märts 2020

Uus nädal ...

 Kartsin nädalavahetust ...
Enne seda juba reedel lugesin et  nädalavahetus võib tulla raske ja paljud saavad teada et on nakatunud ..
Nüüd ei mäletagi , ah soo vaatasin Anu saadet . jäin vahepeal magama , peab uuesti vaatama , jäi midagi kahe silma vahele , olin väsinud ..
 Tegin koristust ja pesin pesu ..  vaatasin arvutit ja vaatasin filme  ,, you tube on kokku jooksnud  telekas ,  arvutis näen aga telekas ei näe you tubet  ?enam ei näe , ei saa aru miks , seal oli kirjutatud et midagi umbes uuendage brauserit ? mis see on mina ei tea ?  kuidas seda teha?

   Jah nüüd nädalavahetuse aeg nakatunute arv ongi tõusnud  .. Kurb kurb . Mees hirmutas mind täna oma pika magamisega hommikul , magas kuni  11 ni , muidu on 7 st üleval , õnneks ei läinud kusagile poodi  ..
Palun jumalat et ta ei jääks haigeks ..





Saatsin tuttavale inimesele sünnipäevakaardi , mesengeri kaudu ..  isegi  mitte posti kaudu et mitte hirmutada inimest  viirusega .



Midagi tähtsat pidin veel kirjutama siia blogisse aga ei tule meelde ..  Mis see küll olla võis ?

Aa ,see tuligi meelde, et tore on, kui sõbrad on olemas  ..  ja sõbrad tõstavad kohe tuju, kui kirjutavad oma tegemistest ..   Meie oleme   neljakesi  Watsapis , meil on ühine rühm : kirjutame, laulame, räägime saadame pilte .
Nii me muljetame ja pole aega norutada …  meil jäi ju selle kuu  kokkusaamine selle korona pärast ära .. aga sellegipoolest hoiame kokku  ja teineteisel ( või oleks õigem öelda üksteisel/ üksteistel ..)  silma peal ..  alljärgnevalt ongi  kõigilt  kolmelt midagi  toredat mis nad on mulle saatnud …

 siin üks sõbranna on  haiglas tööl - on tööle minemas 



siin teine sõbranna heegeldab pehmeid  väikeseid mänguasjakesi 
ja neid nimetatakse AMIGURUMIDEKS 


 
reedel  grillisid töömehed 

                                        
 
siin   mulliveepaus töö juures
 

ja siin kohvipaus   taksos 



selle maali tegi sõbranna koos luuletusega
 ma sain aru et luuletus on tal valminud selle maali järgi 

 aga siin näeb sõbranna
 praegust elu läbi "trellide "


siin sõbranna  valmistas üllatuse 
oma töökaaslasele
 kes tuleb teise vahetusse 
vot ja kui seda kõike näed ja saad sellest osa siis on elu  tore .. 
 Tore, et on olemas sõbrannad kes   mind oma ellu  kaasavad ja elutahet üleval hoiavad  ka mina saadan neile oma tegemisi ja toimetamisi 

2 kommentaari:

  1. Peab veel natuke vastu pidama, kuigi ei tea kui kaua. Suveks ehk oleme selle hirmsa haiguse seljatanud. Elu on keeruline tõesti. Ei oskagi nagu midagi teha. Loen nüüd rohkem ja kui soojemaks läheb, siis saab juba aias rohkem teha. Kudunud olen nii palju, et ei teagi mis selle hulgaga peale hakata.Iga kleidi juurde on 10 paari sokke toon-toonis.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Küll neid vaja läheb, kõik kantakse suure tänutundega auklikuks …. Jaaa , oleme mõnusasti kodus ja loodame et kätepesemine aitab

      Kustuta