Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

27. juuli 2016

Sokipaar valmis

 Nüüd sain siis oma vaevased  sokid valmis , pusisin mis ma pusisin, aga  ei jõudnudki Made juurde õppima , hakkasin seda kanda ise pusima netist vaatasin neid videosid soome eesti ja vene ja inglise keeles , igas keeles aga eks neid nikse annab õppida kui tegema hakkan  teine pealmine sokk tuligi ilusam kui esimene (alumine )
Vahepeal harutasin üles, sest kand tuli igavene pussakas .

He-he-he-he-   ideaalist kaugel see minu sokipaar. 
Sääreosa liiga pikk ja kitsas - ja-la- la-la- la- ba  nigu Pantalone ütles jalalaba kohta ja  tuli liiga töntsakas ja lühike  he-he . Et mitte nutta kurvastusest naeran enda töö üle ise ja  ei solvu kui teised ka naerda saavad.
Hea tuju  ja naer on terviseks mina ei solvu,   peaasi, et  sokk kellelegi jalga läheb ja soojendab, kui vaja ...   kes tahab saatke mulle oma  aadress ja saadan omatehtud sokid  kingituseks ...   jalg ei tohiks liiga paks olla, sest kudusin alul hästi peente varrastega ja see osa tuli kitsam kui oleks tahtnud ...



1 kommentaar:

  1. Väga ilusad sokid. Pole neil midagi viga.Tubli, et said ise hakkama.Ma pean vist ka tillukesi sokke hakkama kuduma. Sain eile rõõmustava uudise.

    VastaKustuta