Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

14. mai 2016

Ema sünnipäev

Eile oli ema 81 aastane sünnipäev
Palju õnne kallis emmekene!
Hommikul kohe helistasin emale ja õnnitlesin .   
Mulle meeldib ka kui  mind õnnitletakse ikka  varem kui ma õhtul hakkan juba magama minema .. Terve päev ootad ja ootad ja siis kui juba oled lootust kaotamas siis alles helistatakse või saadetakse sõnum. Terve päev asjatult hukas.  Aga oleks võinud terve päev olla rõõmus ja särada õnnest ..
 See on nii tore, kui sind meeles peetakse ja kui palju see tõstab tuju ja rõõmustab meelt. Üks väike liigutus sinu poolt  aga teine särab nagu päike ..
Niigi on see elu masendust täis ja raskusi .
  Eestis vähemalt seegi on hea, et peetakse sünnipäevi --- siis vöid ikka kindel olla et keegi sind õnnitleb. Raiskad hulga raha  meeletu söögi ja joogi peale, aga see eest tulevad kohale ja õnnitlevad millest muidu oled ilma  võibolla ..
 Siin ei peeta sünnipäevi ja see möödubki ilma õnnitlusteta , ei õnnitle töökaaslased ei naabrid kellega ei suheldagi ega ei tunnetagi ei kooli ega klassiõed helista ... Nojah  Harjumuse asi ..
Minule meeldib küll saada lilli ja õnnitlusi ...
 Emal käis ka ikka päris mitu sõbrannat külas , olid söönud torti ja ema oli pakkunud konjakit ka ..  Lilli toodi ka . Emal oli tuju hea ja rõõmus meel,päev oli ka ilus  päikeseline.

 
 Oi ja facebooki sõpradelt tuli ka emale palju õnnitlusi .. Aitäh neile kõigile .

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar