Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

25. mai 2016

Rätikud ja sallid

 Iga kübara juurde ka vastavat  värvi sall,  nüüd peaks vist  pealkirjaks panema sallimaania.  Kas teie kannate salle või rätikuid?
Viimasel ajal on palju  neti avarustes rätiku või salli sidumise õpetusi . Täiesti  vabalt paarkümmend head nippi . Hea, et videod on juures ja saab õppida, aga nagunii meelde ei jää, Vanasti oli pioneeri kaelarätik. mida köik pidid oskama siduda .
 Mulle meeldis rätikut peas ka kanda ,siis oli hästi suur mood atlasrätikud siduda pähe nii et sõlm jäi kukla taha, nagu lüpsinaine.  Atlasrätik kukla taha seotud oli siis viimane mood aastal 1973-74.  Atlas kadus siis poelettidelt . Huvitav et sellest pole midagi netis lugeda .  
Mäletan oli ka selline  aeg, kui kõik kandsid barette , vöi siis selline aeg, kus oli igal peas suusamütsid ,  sellised nelinurksed , mõned tuttidega ka, isegi naised kasukatega kandsid suusamütsi - vot milline aeg oli - neid ka siis saada polnud ja  kui said defitsiidi kätte  siis pidi seda ju demonstreerima ... noh hea see, et pea polnud paljas  vähemalt talvel. Katsu sa praegu  sundida panema talvel mütsi pähe ...  






Disaineri töö. Marja Kurki on  pearättide
  disainer samuti muud aksessuaarid














Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar