Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

1. jaan 2014

Tere tulemast uus aasta


Vana aasta viimased tunnid möödusid koos Eeroga, arvuti ja telekaga , telekast tuli kogu aeg huvitavaid saateid ja  vahepeal soojendasin ka söögid ja sõime natuke . Ja muidugi emaga saime rääkida skypes ja samal ajal kui rääkisin emmega tuli Tõnu ja tõi emale minu saadetud  kotid , ema hakkas kohe sorteerima ja vaatama mis seal kotis on … ja minul oli hea skype kaudu seletada mis ja mida.  Tal oli nii hea meel , Kirjutasin ka Maiele, et ta läheks oma pakikese järgi mis ma talle saatsin, aga tal oli tegemist ja tegi seal ettevalmistusi külaliste tulekuks .  Vahepeal vaatasin taas telekat ja oli Eero kord olla arvutis ja siis õhtupoole sain veel rääkida Innoga, kes oli tulnud ka ema juurde ja   saime  natuke head vana aasta lõppu soovida, Inno pidi veel sõitma pärast Tallinna, et poistega seal uut aastat vastu võtta.  Samal ajal helistas ka Janno  telefoniga , nemad olid Ossuga autoga sõitmas ja lubas õhtul veel Skype kaudu rääkida


 Pärast helistas veel  ema õetütretütar  Olesja  Bashkiiriast, tema oli ka koju ema juurde sõitnud ja neil oligi juba uus aasta saabunud, kuna kell on neil 3 tundi ees.   Soovisime uut aastat !, Siis helistas skype kaudu ja Ljuda  Balakovost ja temal oli kogu pere koos ja saime ka natuke rääkida ja nendel on kaks tundi kelle ees ja seetõttu oli neil uus aasta kohe kohe tulemas.

Nemad helistasid ka emale ja ema sai mõlematega rääkida , nii tore .  Orenburg, ega  Moskva  sugulased Skypesse ei tulnud . 
Siis veel  rääkisime  Janno perega ja sain Oskarit näha .

 Kogu järgnev aeg vaatasin jälle telekat ja Eero juba magas vahepeal ja pidin ta üles ajama   kella 12 aeg .  Saated meeldisid .. Naljakad olid ka .  Soome pealt nägin ka oma lemmiku kontserti .

 Kuulasin presidendi kõnet nii Eesti pealt kui ka Soomest ilutulestikku . Pisar tuli silma nii ilus oli .

Nüüd on siis uus aasta saabunud .

*Tere tulemast  aasta 2014    *HAPPY NEW YEAR 2014 *

 
Siinkohal tahaksin tänada Reet " Neiud ärevil" blogist Sind, kuna oled minule kirjutanud kommentaare ja olen saanud väga palju energiat ja rõõmu sellest .  Siin sulle tänutäheks kaart mille võid oma blogisse koppida kui soovi on .
 
http://neiudarevil.blogspot.fi/

1 kommentaar:

  1. Tänan sind. Sinu kaart on kindlas kohas ja ka minu südames.
    Sul oli siis küllaltki jutukas aastalõpp. Mina ei avanud šampustki. Polnudki sellist pidulikku tunnet. Jõulud olid küll rõõmsad koos perega, aga see aastalõpp oleks võinud ka olemata olla.Muidugi saluut oli vägev ja võimas ning terve päeva kestis paugutamine, aga mulle oleks meeldinud hoopis, et kellaajast oleks kinni peetud.

    VastaKustuta