Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

15. jaan 2014

Entusiasm

Täna Budapestis algavad iluuisutamise EMeistrivõistlused

 Eesti suurimad lootused on seotud Jelena Glebovaga

Mulle väga meeldib vaadata iluuisutamist ... elan alati suure huviga kaasa.  Olen vene kanalilt vaadanud seal korraldatud saadet " Jäätantsud tähtedega"
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=G7LTnlmjDIg

 Mitmeid aastaid see on seal väga väga populaarne ja huvi sellega seoses on kasvanud ja ka palju tarkust ja iluisutamise  termineid ja sõnavara on rikastunud sellel alal .

  Veel lugesin täna 11 aastasest  imelapsest, kes  on teel olümpiakulla poole
Kõigest 11-aastane freestyle-suusataja Kelly Sildaru on oma alal tõusnud maailma täielikku tippu ning kogub üha rohkem ka laia maailma tähelepanu. Hetkel on Eesti suusasensatsioon veel liiga noor, et olümpial osaleda, aga  2018. aastal Pyeonghangis võib Sildaru juba kulla eest võistleda. 



 
 Nii toredaid uudiseid on lausa lust vaadata ja lugeda .. 
Kuidas valmivad olümpiavõitjad-  alguse saab ikka  vanematest , kes hakkavad maast madalast last arendama mingis suunas ja teevad seda järjepidevalt ja ennastsalgavalt, usun, et see nõuab ka hästi hästi palju raha ja vaba aega, entusiasmi ja töötahet . Tüdruk on muidugi väga andekas ja loodame, et toob Eestile palju kuulsust  !
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar