Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

26. jaan 2014

Nädalavahetus.

 
Selle aasta neljas nädal on seljataga mõne tunni pärast ...  Suured külmad on vist selleks korraks jälle möödas.  Pesin ära padjad ja sallid , mütsid, kindad. Haruharva saab neid pesta. kuidagi selline tunne et neid ei peagi pesema, aga nüüd  vaatasin telekas näidati, et mütsidesse koguneb ka igatsugu baktereid ja punke, mis avaldavad kahjulikku mõju juustele ja peanahale.  Seepäarast panin ka kõik rõdule külma kätte tuulduma .
  Sel nädalal sain ka Ossukest näha Skypes  , näitasin talle sildikesi ja tema luges mulle ette mis sinna on kirjutatud . Täiesti uskumatu laps. Siis kuulas veel kuidas ma talle laulsin .
siin Ossu kuulab laulu
müravad issiga
 
 
 
 
 
MUFFINID
 

Muffinid

Vaja läheb:
500 g merevaiku (sulatatud juustu)
300 g valget šokolaadi
250 g võid
3 dl ehk umbes poolteist tassi
3 dl piima (poolteist tassi)
 tl vanillisuhkrut
3 tl küpsetuspulbrit
8 dl nisujahu (4 tassi)
1 tl soola

Tee nii: Vahusta toasoe või suhkruga. Sega juurde toorjuust, veevannil sulatatud valge šokolaad ja piim. Lisa ka jahu, mis on eelnevalt segatud vanillisuhkru, soola ja küpsetuspulbriga. Jaga  taigen muffinivormi. Küpseta 200 kraadi juures umbes 30 minutit. Jäta 30 minutiks jahtuma.

Ülalmärgitud kogustest saab 24 muffinit

retsept siit

1 kommentaar:

  1. Õnneks nii suuri külmakraade pole veel tulnud kui eelmisl talvel. Loodame, et veebruar tuleb juba päikeseline.

    VastaKustuta