Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

31. jaan 2011

Ujumas

Üle pik aja sai käidud ujumas Kaiaga .
Tegelikult on ujumas käimine väga tore ainult, et selleks peab tegema ettevalmistusi, aga selleks ei ole mõnikord tahtmist, sest laiskus kipub kallale. Aga kui oled asjad valmis pannud, trikoo, dushigeeli, shampooni,  pesukindad, istumise -,aluse, suure käteräti  ja veepudeli,  kammi ja juustekuivatusfööni ka, siis võibki asutada end ujuma. 
Mees muidugi peab autoga kohale viima ja ka vastu tulema, sest ujula on  paari kilomeetri kaugusel ja kuna see vahemaa muidugi pole pikk, aga eks mees ikka tahab hoolitseda oma kalli kaasa eest ja milleks siis peres auto.
Pealegi kui naine on nii sant ja jalust nõrk ...
 Ujula pilet maksab Hämeenlinnas 5,50 eurot  ,aga kui ostad suurema portsu korraga saad 4,50 ga, aga kui käid tööl, siis saad töölt sellised liikumissedelid nagu pildil näha ja need maksavad 4 eurot ,kusjuures töökoht maksab poole sellest kinni ... nii ,et siis 2 eurot . Aga kui oled töötu nagu hetkel mina olen, siis töötud saavad reedeti päris tasuta ... ainult näitavad oma töötu kaarti  kassa ees olevale neiukesele ja võid minna .
Sissepääsupilet 


Kassas annad selle sedelikese või raha ja sinule antakse vastu riietekapi võti.  Lähed edasi suurde riietuskappide ruumi,  kus on koku 138 kappi ... vahel on kõik terve ruum naisi täis, aga vahel on rahvast väga vähe.
See sõltub sellest, kas on parasjagu mõni  grupp kogunenud ujumistrenni .
Kui riidest lahti saad ja kõik oma tavaari kappi asetad ja kapi võtme endale  ümber jala  asetad,siis  võtad oma pesuvahendid ja käteräti ja asud teele  dushi alla .
Pesed ennast, vaatamata sellele,  et oled kodus juba hommikul dusshi all käinud, väga korralikult puhtaks. Kõnnid sauna,  et saad higi lahti ja siis tuled veelkorra pesema ja siis alles ujuma.  Saunas võid   käia mitu korda,  aga sul ei tohi olla seal seljas midagi,sest trikoo, mis on klooriga  läbi imbunud,võib saunakuumuses välja anda mürgiseid aurusid ja inimestel on see kahjulik . Seepärast ei saa trikooga sauna minna.
 Seejärel sujuvalt astud edasi  ujulasse mis on jaotatud kolmeks osaks .
Üks osa on mõeldud pisiperele ...lastebassein , suur liumägi ja päris tilluke bassein,  siis on teine osa,  kus on väga sügav ja seal harrastatakse vettehüppeid, vesijooksu ja ujumist.
Kolmas osa on mõeldud tervisesportlastele ja niisama oma löbuks ujujatele ja vees hüppajatele kui ka gruppidele ...Kolmandas osas on ka massaazidusshid , veealused ja veepealsed .
Veel on uks mis viib õue ja saad ennast külma veega karastada kui soovi on välisbasseinis .
Mina ise ja Kaia tavaliselt võimleme oma äranägemise järgi vees,  teeme kõiksugu häid harjutusi ja laseme jutul jooksta, saame arutada ilmaelu ja oma tegemisi /toimetamisi .Räägime haigustest, oma elust,  lastest ja millest naised ikka lobisevad, aga käed jalad käivad kogu aeg, ei jää sekundikski seisma.
Aeg möödub kiirelt, kokku on lubatud ujulat kasutada poolteist tundi selle raha eest .
Kui välja astun veest, siis muidugi tunnen oma raskust, aga kui on juba riided seljas, siis on juba jube hea meel, et sain ikka enda laiskusest jagu ja sain ujulasse .
Selline ujumise trenn täna siis....Kokkulepe jäi, et kohtume kolmapäeval samal ajal .Proovime nüüd olla tublid ja käia kolm korda nädalas ujulas ...

KOLMAPÄEV 2 veebruar ----Käidud
REEDE              4 veebruar ----Käidud
See nädal olime väga tublid, sai kolm korda ujumas käidud, tänu kaialer muidugi kes ohtralt käis peale ja ei jätnud mind enne rahule kui sain ennast kohale veetud ...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar