Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

9. mai 2018

Kuidas eurovisiooni 1. poolfinaal meeldis

No seekord polnudki vaja pabistada ,kuna Elina ka ei pabistanud ja oli nii rahulik ja õnnelik ja truu kaaslane kõrval  pakihoidjana .
Laul kõlas nii rahulikult nii et isegi saalis oli haudvaikus . ei trambitud ega karjutud ega vilistatud vahepeal . ja Elina käsi ei värisenud nii nagu teistel lauljatel  eriti see roosiga poiss ..
Kleit oli ka vägev  kuigi venelased arvavad et see on Polina Gagarinalt üle võetud. aga tal oli hoopis viletsam ...
Enam vähem kõik laulud mis arvasin said ka edasi , ei uskunud et see tume mees saab edasi aga sai . ja ei uskunud et Tshehhi poiss saab edasi arvasin selle asemel Azerbaidjani   Soome laulja oli üle oma varju hypanud ja esitas nii võimsalt ja pani ratta ka pöörlema , äge ...   siis need gei poisid , nemad ka muidugi arvasin ka, et saavad edasi, need  kes taustaks tantsisid -laul ise ei ole meelde süvenenud , Netta - see Israeli  tüdruk ka oli nii võimas ... Nii et tasus vaadata .. ja muidugi omadele pöialt hoida . Tubli meie krasaavitsa Elina .  No nüüd saab veel korra kogu maailma ees laulda laupäeval ja nautida  maaima armastust tema hääle vastu ...   Loodan et ikka saab 10 parema hulka .

 KLIKKA
Elina laul

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar