Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

29. veebr 2020

Uku võit

foto googlest 

 foto googlest 

Uku võitis 
hurraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 Nii hoidsin talle pöialt.   MIne nüüd Uku  ja näita mida sa oskad …

    Finaal oli tore,  väga vöimas ja  tore, aga mõned  naljad ei läinud mulle kui vanainimesele peale. See  " rahva küsitlemine" ei olnud  naljakas .  " Kiivikase" ja "Savisaare"  parodeerimine oli juba vana nali .
     Noh ega see   midagi  ära ka ei rikkunud, lihtsalt  minus on viga mitte naljades ei tundunud  naljakas.
Aga  tore, tore, tore.
 Las  meie  Uku läheb ka maailmale ennast näitama ja Eestit esindama, ilus eesti mees oma lauluga . Jäägu või seal viimaseks .
Siin väikese Eestimaa peal on ta esimene seekord ..  Tubli .
       Aga Laurakene  oma "aluspükstega"     jäigi   peaaegu viimaseks, keegi ei saanud tema laulu õieti kuulatagi, kui pidid  vahtima  tema pikki jalgu ja mõtlema selle peale, et miks ta seeliku oli unustanud selga panemata- või  varsti on aeg sealmaal, et palja  peega hakkavad esinema või?  soomes oli ka finaalis ühe püksisäärega   naine  ..  ja teisel olid kintsud paljad pikk lõhik  kleidil  . 
    Laul oli ju tegelikult võimas ja Laura hääl  võimas, liikus laval vabalt ..  
Ta ju tegeleb  selle postitantsuga ka , no siis  oleks olnud see post omal kohal ja  poleks häirinud ,et trikooga laval . 

 Rahvusvaheline  zhürii  andis oma hääled järgmiselt   eesti laulul :




Taani – Mads Enggaard

 Prince Charles Alexander
 1 Stefan 
 Silvia Massy   Usa 
1 UKU 
2 Shira 
3 Synne 
Felix Bergsson  Island 
1 Uku  
2 Jaagup
3  ja Anett 
Daniel Cantor Brooklin
 1 Anett 
 2 Jaagup
  3 Traffik
 Soome   Fredy Lunden
Egert
 Anett 
 Uku 
Ukraina    Kazka 
1  Anett
2  Uku 
 3 Shira 
 Uus Meremaa    Kimbra  laulja ja laulutegija 
1 Anett
2 Egert
  3 Traffik
  Inglismaa     Brian Henry
 1 Anett 
 2 Jaagup 
 3 Shira







Žürii:

Kimbra – Uus-Meremaa laulja, produtsent, laulukirjutaja, näitleja ja modell. Võitis lauluga "Somebody That I Used to Know" aastal 2013 kaks Grammyt koostöös Gotye'ga.



Brian Henry – UK, Londoni Kaasaegse Muusika Akadeemia produtseerimise õppejõud. Tema koostöö pagasist leidub nimesid nagu Chaka Khan, Brand New Heavies jt. Klahvpillimängijana on ta tuuritanud ümber maailma koos Kool and the Gangi, Jimmy Sommerville'i, Belinda Carlisle, Soul II Souli ja paljude teiste tippmuusikutega.



Sylvia Massy – USA muusikaprodutsent ja helitehnik. Tema stuudiost ja käe alt on läbi käinud Johnny Cash, System of a Down, Red Hot Chili Peppers ja veel rohkelt raskemat rokki viljelevaid bände. Tema poolt on produtseeritud ka ansambli TOOL debüütplaat, mis saavutas kohe duubel-plaatinum müüginumbrid, st seda müüdi üle kahe miljoni eksemplari.





Prince Charles Alexander – USA muusikaprodutsent ja Berklee College'i produtseerimise õppejõud. Tema produtseeritud plaat on võitnud Grammy parima Soul Gospel albumi eest. Tema käe alt on läbi käinud artistid nagu Aretha Franklin, Sting, Usher, P.Diddy, Boys II Men ja palju teisi maailma tippe



Felix Bergsson – Islandi teleprodutsent ja laulja, kes viib läbi Islandi kohalikku Eurovisiooni lauluvõistlust.


Kazka – Ukraina popbänd, kelle hitt "Plakala" jõudis Shazam TOP 10-sse. Laulu on youtube's kuulatud üle 300 miljoni korra, mis teeb sellest läbiaegade enim mängitud Ukraina bändi.



Mads Endgaard – Taani laulja, muusikaprodutsent ja teleprodutsent. Taani kohaliku Eurovisiooni lauluvõistluse, Dansk Melodi Grand Prix produtsent.



Fredi Lunden – Soome, plaadifirma Warner Music Finland A&R ehk inimene, kes värbab uusi rahvusvahelise potentsiaaliga artiste ja hoolitseb nende kunstilise arengu eest. Ühtlasi on ta ka Soome superstaari Isac Ellioti isa.



Daniel Cantor – USA, Berklee College'i laulukirjutamise (songwriting) õppejõud ja muusikaprodutsent, kellel kliendiks on olnud Aerosmith. Ta on ta võitnud 14 kantrimuusika auhinda ja pärjati tänavu tiitliga "Parim USA laulukirjutaja".



Toimetaja: Rutt Ernits

2 kommentaari:

  1. Laura on alati pisut teistmoodi riides käinud ja ma olen ka vahel mõelnud, et kas selline riietus ja need naljakad peakatted on ikka ilusad, aga tema seljas tunduvad need kuidagi loomulikud ja eriti ei häirigi. Kui keegi teine nii ennast riietaks, siis ma ilmselt küll imestaks.

    VastaKustuta
  2. ma ei saa aru: et kui oled nii peene kondiga- siis peavad kõik su konte nägema … aga kui oled paks siis peidad oma liigset rasva hinge hinna eest. Mõned ei peida ka ja siis neid naerdakse … Jah Laura on alati olnud nii eriliselt riides , kiftid väljamõeldised , seepärast nüüd tekkiski küsimus miks ei saakord ? Miks seekord paljad reied ? Ja suured karvatutit käte ümber … Laul oli ju ilus ...

    VastaKustuta