Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

16. mai 2018

Kuidas ma rõdul naudin ..

Hommikul ärkan üles pesen kammin ja lähen rõdule  nautima linnulaulu ja ilusat ilma .. eriti hommikul kui ei ole nii palav veel on eriti mönus . siis toob Eero mulle kohvi sinna ja joome koos hommikukohvi , süüa veel ei taha me kumbki , lihtsalt joome kohvi ja vaatame   tekitasin ka väikese veesilmakese sinna sinisesse kaussi ja panin põhja kivikesed ja merekarbid ja  on hästi armas sedagi vaadata ...  lilled mis istutasin on läinud kasvama ja rabarberit toodi mulle paar vart ja siis tegin kisselli , panin veel väheke  vaarikaid ja lusikatäie goji marjasid kuivatatud kujul sinna ja tuli küll hästi maitsev ja ilma suhkruta ja kaloriteta ... suhkru asemel kasutasin FUN LIGHT i  see teeb magusaks ja maitsvaks .. ja kaloreid ei anna ... 




väike ilus basseinike putukatel hea juua sealt ja liblikatel 


vanaema lill pelargoon 


1 kommentaar:

  1. Meie ka joome oma hommikukohvi rõdul ja lõunat sööme puhkepäevadel tagaaias.Suvel oleks patt ilusa ilmaga toas istuda.
    Esimene rabarberikook ka tehtud.Mees arvas küll, et ega ta rabarberit ei armasta, aga kook sai nii kiiresti otsa, et ei jõudnud piltigi teha.
    Pelargoonid on ühed minu lemmikud ka. Mul on neid igat värvi. Väga tänuväärsed lilled. Kerge paljundada ja õitsevad rikkalikult.

    VastaKustuta