Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

16. veebr 2017

Hambaarst

 HAMBAARST - mis kole sõna
 Täna sain "nautida" seda hambaarsti toolis istumist päris mitu tundi järjest .
 Oligi kinni pandud aeg kaks tundi 13.30 - 15 30 aga toolist pääsesin alles  16,15
 kogu aeg lõuad pärani nagu kala kuival , vahepeal juba tahtsin minenestada ..  aga  sain ikka läbi ilma selleta .. Hambaarst ise oli niivõrd tore mees at ma sain naerda - kuigi mitte päriselt vaid üritasin naeru tagasi hoida sest hambaarst oli " nelja jalaga mul suus ja ise muudkui rääkis   igasugu naermaajavaid asju .. vahepeal küsis ikka kuidas ma ennast tunnen ja  muudkui puistas  aga huumorit jätkuvasti ...  Ega muidu ei saakski ju hakkama , see oleks ka jube kui istud kaks tundi  ja keegi midagi ei räägi - ni aga kulus aeg märkamatult .. "Aasis" oma õe kallal  . 
jah , oli nii tore seal istuda et oleksin veelögi nõus istuma .
Miks nii kaua läks - seepärast et kõigepealt puhastas 9 alumist hammast . ja siis hakkas neile kroone peale tegema  .. pikemaks kasvatama minu alumist kulunud hambarivi ja nii ilus sile valge hammasrivi tuli et kui peegli kätte sain siis ei tahtnud käest ära pannagi kuigi töö oli alles pooleli .   Veel lähen järgmine nädal esmaspäeval ja lihvib hambad siledaks - praegu on veel  nats karedad pinnad, kuigi suus tundub nagu poleks seal midagi tehtud, nii hea tunne, ega mingit võõrkeha tunnet pol , rääkida saab ka normaalselt -ei sega üldse .. ..


seda pilti ei hakka panema mis oli enne ... et ei hirmutaks


https://youtu.be/zpF3tvcF9nM

https://youtu.be/Nh80nhWPEYY

1 kommentaar:

  1. Need hambaarstid on naljaninad tõesti. Küsivad ja räägivad kuigi teavad, et ei saa naerda ega väga vastata. Ma käin üldiselt harva, sest pole suurt vajadust veel, aga iga paari aasta tagant lähen ikka. Just nüüdki sai käidud. Oli ilus päikseline ilm ja tool oli just vastu päikest. Tundsin ennast nagu solaariumis, aga kümne minutiga oli kõik läbi. Pärast arve pealt küll lugesin, et need protsetuuris mis tehti oleksid ajaliselt pidanud hoopis kauem kestma, sest arve peal oli kõik minutilise täpsusega ja raha muidugi läks ka omajagu, aga nüüd on jälle paar aastat hooletu.
    Sinul nüüd ilus valge naeratus ja see on väga tähtis.Oled väga positiivne inimene ja naeratus peab ikka kaunis olema.

    VastaKustuta