Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

20. jaan 2016

Monitor

Suure arvuti ehk lauaarvuti monitor on läbi, nuuks, vilkus natuke ja siis ühel hetkel oli must  .
 Hääl veel oli, aga pilti polnud. Ma saingi selle monitori kirbukalt, igavene vana, aga näitas ja muud mul ju vaja polnudki, peaasi kui näitab.
 Eks tuleb jälle minna vaatama, kas monitore on saadaval ,ei ole ju mõtet osta 200euro eest monitor kui saab 5€ ga .


Väljas on ikka veel täitsa külm kui panin küünlaid rõdu äärele sain kohe külmapoiste käest näpistada
Eile juhtuski väike ime, kui mina seal jälle köögis vahutasin valgusti teemal mida kuidagi üles ei saa,, et kui mu jalg terve oleks,ma paneksin ise selle valgusti üles köögi lakke pole ju raske ühendada sinine juhe sinisega ja punane juhe punasega ja siis ühendada need jutmed neljakandilise asjanduse sisse ja siis pistik lakke, kus on selline koht olemas konksu otsa, mees sõi ja mõmises, midagi ei öelnud, aga siis kui mina peale sööki läksin tuppa telekat vaatama oligi tema otsinud oma tööriista kasti ja nokitses sel lambi kallal.... hehhhh.... ma päris imestasin  kuna ta pole kunagi elektritöid teinud   ja ennäe imet- varsti oligi valgus köögis  ... ei pidanudki võõrast meest kutsuma,  ma ikka väga väga kiitsin oma meest ja ta oli niii nii uhke enda üle, hommikulgi veel oli naerunäoga, kui ma teda elektrikuks kutsusin,  hehhh, tubli   mees.
Helistasin Anule kirbukale ja natukese aja pärast Anu tõi mulle  monitori . panin järgi ja hoplaadi - näitas väga hästi . Hea kui sellises kohas tutvused sees ..
 Näitasin Anule ka oma uut nõudepesumasinat ja ütlesin et ei julge sellega midagi teha ... olen küll instruktsiooni läbi lugenud kolm korda aga ei ole kätte võtnud asja .. Anu hips hops pani masina käima ja näitas kuidas asi käib ... nüüd siis hops hops tablette ostma ...

uus film  eesti film kindlasti tahaks vaadata .. ei tea ainult kust ?
must alpinist

1 kommentaar:

  1. Tean, kuidas mõjub meestele see "pai", kui justnagu võluväel asjad vinks-vonks saavad. Tubli naine! :)

    VastaKustuta