Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

11. apr 2020

Tühi vanalinn

  Sõbranna saatist Tallinnast pilte .
 Raekoja platsil mitte ühtegi soomlast …… vauu , täiesti uskumatu.
 Kuidas Tallinn nüüd toime tuleb, vanalinna tänavad on tühjad, poekesed on tühjad või kinni .
Äkki saavad nüüd oma inimesed paremini veeta  aega  vanalinnas hoides ka distantsi ... ei pea purjus või ka kainete  soomlaste vahel trügima .   Ega nad ei käinudki trügimas. Vanalinnas oli raske kohata eestlasi ennegi ..
 Kirjutama ajendas see, et lugesin mitmetest blogidest, et  Tallinn on nii tühi  ( muidugi et karantiin ja kõik püsivad kodudes ) aga just see, et Vanalinn on nii tühi  see kindlasti on kõle  vaadata …  aga kuna ta on tühi siis  mõni ¨¨uksik inimene näeb seda .


 Natuke nuputamist ...
 esimesel pildil otsi pisike süda

 teisel pildil otsi tibu  


2 kommentaari:

  1. Ma pole vanalinna saanud ja ei tea kuidas seal. Eelmisel nädalavahetusel käisime Keila-Joal. Rahvast üldse polnud. Pärast läksime veel Laulasmaale sööma ja olime ainukesed. Sellel nädalavahetusel mõtlesime, et ostame kaubanduskeskusest midagi kaasa, sõidame loodusesse ja teeme pikniku. Parkimisplats oli autosid puupüsti täis ja õues oli järjekord, et poodi sisse saada. Muidugi ei külastanud. Sama koht, kus 5 päeva tagasi polnud ühtegi külastajat oli nüüd nii täis, et isegi õueala oli hõivatud. Tundub tõesti, et inimestel hakkab karantiinist kopp ette minema.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. nii on , kõik on kuidagi tähele pannud et kedagi omadest see pole puudutanud ja mis seal kodus vahtida kui Rootsis näiteks lapsedki käivad tavalist moodi koolis ja trennis ja linn on rahvast täis ja istuvad ja naudivaid ilusat ilma .. Ma kardan ainult et kui nüüd kõik reeglid ära muudetakse siis hakkab see nakatanute arv jälle tõusma .. Mina istun kodus ja ei lähe kuhugi sest mul on see kerge ma olen juba 10 aastat olnud kodus … mul pole see probleem küll aga nendel kes tööl käivad .. Lennud kaugetesse maadesse võiks ära jääda küll sest see oli hullumaja kui palju inimesed lendavad ja puhkavad kusagil kaugel ja oma koduümbrust ei tunne … kalli kalli ja ka et sinust see korona kauges kaares mööduks …

      Kustuta