Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

27. juuni 2016

Kohtumine lapselapsega

 Oi, milline imeline päev , sain kokku lapselapsekesega Helsingis.  Poja helistas ja ütles, et on Eestis tööasjus ja  siis ka Soomes  pool päeva.  Ja küsis kas saaksin tulla Helsingisse et saame seal natuke kokku ja näen lapselast , ise ta ei saanud tulla kuna  peale  äriasjade ajamist jääb vaid laevani natuke aega ja selle ajaga ei jõua kusagile .
Nonii . Mina siis vaatasin bussiajad valmis ja    pealelõunase  Paunu- bussiga sõitsin Helsingisse, poja ja lapselaps oli juba sadamas vastas . 




lapseke oli nii väsinud, et magas  autos
tagapingi peal ..

Sõitsime linna peale ja istusime ühes Iiri kohvikus . Ajasime juttu ja lapselaps mängis trammiga, mis nad olid laevalt ostnud .



Ossu trammiga

   Siis käisid  isa ja poja mänguasjade poes ja  Ossu sai hästi suure City lego .Siis  oligi aeg lahkuda ja  bussijaamas oli veel tükk maad tegemist, et bussini komberdada. 


Buss oligi juba ees ja õnneks oli ka vabu kohti veel ja saingi istuma , Oeghhh , jalg lõi tuld välja ja oli hirmus valus aga   noh nüüd sain istuda.  Vahepeal helistas Eero ja küsis mis kell buss jõuab Hämeenlinna, et tuleb mulle vastu .
Kell 19.20 oligi buss kohal ja Eero oli vastas , Siis käisime veel poest läbi ja ostsime mureleid 3,5 kilo . Olid  nii nii ilusad suured ja maitsvad ..


puhastasime  ära ja panin sügavkülma


1 kommentaar:

  1. Nii tore, et selline võimalus avanes! Mina ütlen ikka, et mida kaugemal, seda kallim ning sel juhul need harvad kohtumised ju lausa kulda väärt! :)

    VastaKustuta