Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

12. okt 2013

Inimvõimetel pole piire

 
  Head nõuannet peaks lastele tutvustama juba koolis , et nad ei õpiks juba varases nooruses iga väiksemagi asja pärast virisema ja vinguma.  Kardavad läbi kukkuda ja loobuvad suurtest unistustest .Elus tuleb  aga kokku puutuda  palju raskemate asjadega , ja   tunduvad esialgu võimatutena .
Inimene on suuteline palju rohkemaks, kui  ise aru saab ja usub.   On mitmeid kordi tõestatud ja palju näiteid toodud selle kohta aegade hämarast saadik .
Kui lugesin  "Näkimadalaid " oli seal õudne koht ,kus ärakaranud ori sai  piitsahoope ja vahepeal kasteti piits soolvette ... jube ju kuidas on sellist asja võimalik üle elada ja edasi minna ....
Või siis sõja ajal piinamine ülekuulamiste ajal- elati ju seegi üle ,muidugi mitte kõik ei jäänud pärast ellu, aga see on jube mida inimene ikka välja kannatab ja suudab.
 Vahest on ka minul  selline tunne, et ei jaksa enam , olen täitsa läbi, aga siis saad kusagilt mõne positiivse emotsiooni ja naksti - lähed jälle edasi. ja jõuad veel .
  Palavikuga naine teeb oma toimetused sama ennastsalgavalt kui terve, aga kui meesterahval on 37,2 siis on ta nii läbi.  Täitsa uskumatu ju .
 Inimese sisemine   salv/salved on täis energiat ja seda tuleb ka kasutada .
Kui hakkad ise halama ,et ei jõua ega ei suuda, siis see salv hakkab iseeneset  tühjenema , aga kui võtad ennast kokku ja  rühid vaatamata kõigele edasi ,on sul järgmiseks korraks salves natuke rohkem  varusid ja järgmise tõkke ees  suudad ületada seda, kui soovid. Iga järgmine ületamine teeb sind tugevamaks ja julgemaks.
Inimesel on võime ennast kokku võtta.
Inimesel on võime naerda läbi pisarate.
Samas on kergema vastupanu tee- viriseda ,vinguda ja  hädaldada.
 Meid inimesi on mitut masti, aga elame sama elu ... ise saad valida millist teed minna  ja kuidas.
Hea kui leiad kõrvale kaaslase ja saate mõlemad olla toeks teineteisele läbi eluraskuste .
Inimese võimetel piire - nii öeldakse aga kas ka on nii ?
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar