Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

3. juuli 2020

Maasikaisu

 Juulikuu on käes.👍 Hirmus karantiin on tasapisi  tagasi löödud .👍  Inimesed juba kallistavad 👍ja  meiegi saime  sõbrannadega kokku .
Pidime minema vaatama kas maasikaid on 🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓 ja mis hinnaga . Täitsa  kade on et Eestis on maasikad peaaegu tasuta saada . (meiega võrreldes )
  Siin aga müüakse liitritega mitte  kilodega . Aga kui võtad liitrise anuma siis väikseid maasikaid mahub sinna palju   rohkem kui suuri  ja suurte maasikatega on suured tühimikud maasikate vahel .  paar suurt maasikat ja ongi liitrine tops täis ..  aga siin kasvabki rohkem suuri maasikaid .  täitsa petmine käib ja ametlikult kohe ...  keegi ei protesteeri, kuna neil pole teistmoodi olnudki . ja siis müüakse ka kastidega,  kastis on siis 5 kilo . Aga ega ma selles kindel pole ,sest kunagi pole kaalutud. antakse kast sülle ja mine ja siis kodus avastad, et  alumised maasikad  pooled mädad .. kohapeal seda ju ei saa vaadata  .. usaldad inimesi ...    Lihtsalt  paha .
Vaarikaid ma sellepärast ei ostagi  suuremas koguses, kui  paarsada grammi, kuna seal ei tea kunagi mis seal allpool on  ...  Tagasi ka ei viitsi viia kuna juba pooled on puhastatud ja söödud ka juba natuke ..  Nii et kuidas veab .
Seepärast olengi kade 😕😕😕, et eestis müüakse kasvõi kilokaupa   ja saad olla kindel, et on head maasikad ja kom korda on odavamad ka  ..
 Aga nüüd siis käisime sõbrannadega seal maasikafarmis või talus   ja ostsime kohapealt müügikohast päris ilusaid ja  väga magusaid maasikaid .. Kastikene maksis 24 €  ja seal võis olla 2 kilo ringis ...  .. Sest ega muidu nii ruttu poleks me neid Eeroga nahka pannud ...  teine päev oli juba otsas ..  Nüüd vahepeal on sadanud ja ei taha neid märgi vesiseid maasikaid osta ja peab ootama 4-5 kuiva päeva ja siis saab veel korra ostetud , söömiseks niisama sest sügavkülma ei ole mõtet panna , kogu talve on maasikaid saada ja palju odavamalt saab 🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓

Peale maasikate sõitsime ka  kohvile  ja  väikesele  lõunasöögile   Tuulos esse. see on paarkümmend kilomeetrit Hämeenlinnast .
 seal on suur kauubanduskeskus .....  ja    Neste   söögikoht  kus saab  ise valida mis sööki tahad ja kuipalju võtad ..  Valik oli hea , oli kana oli  kala oli kõiksugu head salatid  ....
  Sõime kõhud täis ja jõime kohvi ja jutustasime oma  elust ja olust .   Pärast tõi Helgi meid koju ja läksid Anneliga veel randa  päikese kätte ...
 selline tore kokkusaamine oli jälle

 

















Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar