Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

26. märts 2019

Hea sõber on kulda väärt

Eile juhtus kallil sõbrannal õnnetus , Läks koeraga välja jalutama ja trepi peal koer tõmbas järsult nii et ta kukkus ülevalt kolmandalt trepiastmelt alla ja   vigastas jalga .   komberdas veel koju kuidagi ja siis kui ikka kogu aeg hullemaks läks siis kutsus  sõbranna appi ja viis ta kiirabisse …
 Nii et koeraomanikud olge ettevaatlikud oma loomadega , loom on loom ja võib vahel olla ettearvamatu … Nii kahju on sõbrannast , öösel ärkasin mitu korda üles ja esimene mõte oli tema peale et kuidas ta seal saab hakkama ja kuidas öösel vetsu saab ?  kohutavalt kahju , tean kui valus võib jalg olla .. Hommikul kirjutasime ja helistasime ..
 Kui hakkasin süüa tegema siis hakkasin mõtlema teise sõbranna peale - see kes aitas kiirabisse viia ..   Mõni inimene on kohe nii hea ja abivalmis et ruttab alati appi kui teda vaja on ..    ja kelle peale saad loota ja  tead et kui ta silmapilk ei tue siis tuleb kindlasti ja aitab. Kõiki meid on ta aidanud . Kellel aga midagi juhtub on ta esimesena küsimas mis abi vaja on ja mina võin aidata …   ma kohe ei tea , tahaks teda ka aidata aga minu olukorras appitormamisest kasu pole ma olen ise abisaaja rollis aga kui on vaja psühholoogilist abi või ärakuulamist siis mulle võib helistada või pöörduda iga kell .. ma palvetan nende sõbrannade eest . Meil on hea et me oleme  üksteise jaoks olemas . Kui kusagilt mujalt abi ei saa siis nemad alati aitavad .. Ja aitamist vajame me elus  igaüks kes vähem kes rohkem ja kes suudab aidata siis tehke seda praegu kui olete  terved ja suudate käia ja aidata siis kui teil abi peaks vaja minema siis tullakse teile appi …   Hea sõber on  kulda väärt .

😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊

4 kommentaari:

  1. Elus on väga oluline, et oleks sõpru. Neid ei pea olema palju, kuid õiged sõbrad on alati toeks. Igaühel on oma elu, mida elada. Väga head sõbrad võivad olla ka inimesed, keda lahutavad tuhanded kilomeetrid ja kes näevad teineteist mitme aasta tagant.Nad ei saa ka kohe appi rutata, aga hea on teada, et nad on olemas.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Nii ilusasti öeldud .. Kui ilma peal poleks kedagi peale ühe hea sõbra saaks ka kuidagiviisi hakkama , kui teda pole- ei aita ka see, kui su ümber on sada võõrast inimest.

      Kustuta
  2. Jah!
    See ei ole niivõrd sõbra abi, mis meid aitab kui alaline teadmine, et nad meid aitavad. /Epikuros/
    Nii ongi ja kuna Sa ise oled sõbralik ja abivalmis, on Sul ka sõpruskond, kes ei kohku tagasi abi pakkumast, kui Sinul peaks abi vaja olema!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hea inimene on lihtne olla. See tähendab seda et elad nii et kellelegi ei tee haiget ja katsud olla parem kui oled … Vastik inimene on ka lihtne olla , lihtsalt sülitad teiste tunnete peale ja elad nii, et ainult sul on hea olla . õnneks tuttavate hulgas selliseid pole . Aitäh ilusate sõnade eest Elina.

      Kustuta