Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

21. märts 2019

21 märts

Juba hommikul kell kuus oli selline tunne et täna ongi kevad , päike hakkas nii varakult paistma ja  oligi nii hea karge õhk ja  rõdu uks valla ja kohe vaja pilti tehe nii kenast hommikust …   Ja kuidas sa magadgi maha sellise hetke … Päeval oli taas vähe sombusem ja pilvisem aga see hommikuhetk oli väga ilus ja meelikosutav.. Kohe hea oli päeva alustada ja ei olnud nii väsinud kui   jaanuaris veebruaris . Aga ma võtan nüüd ju ka D vitamiini õlikapsleid ehk see ka on juba mõjunud .. 


🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲

🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲

🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

Eero sai taas ühe  ilusa looduskauni valgete huntidega puzzle valmis. 
On  nii armas huntide perepilt  Ema isa ja koos pojakestega .. Ega neid kohata muidugi looduses ei tahaks aga pildi peal on ilusad küll .


🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏

🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏

 

🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏
mina sain  valmis ilusa rohelise kevadise mütsikese , Kevadel on ju väljas külmad tuuled puhumas ja pead peab ju hoidma, kui eí taha päris lolliks jääda …  Või oma kalleid halle ajurakke ära külmetada .. Mul hakkab tuulega alati pea valutama seepärast on targem müts pähe panna ja siis rohkem pead pesta kui mütsi all kipuvad juuksed  lonti minema ..  


Ilus kevadine rõdu kaunistus on napatud sõbrannalt  teksti illustreeriminseks  

2 kommentaari:

  1. Meil on ka mitu päeva nii olnud, et hommikul tuba särab, aga tööle jõudes on ilm juba sombune. Õnneks on seda valget aega juba päris palju.Lumikellukesed õitsevad usinalt ja krookused hakkavad ka ennast sättima.
    Mina panin ka kunagi palju suuri puzzlesid kokku. Meeldisid ka just sellised päris ehtsate piltidega. Mees tegi plekist puzzle mõõtudega alused ja siis jäigi nagu pilt. Hea oli tõsta ühest kohast teise kui vahepeal ära tüdinesin.
    Müts on armas kevadine. Kudumine on nii mõnus tegevus. Mul ka ootab suur kotitäis sokke järgmiseks talveks.

    VastaKustuta
  2. Väga ilusat rõõmsat värvi müts! Pead tuleb ikka jah hoida! Mul ka ikka müts ja jope kapuuts sagedases kasutuses.
    Eerol on ikka imeline püsivus! Sellist sini-valgete tükikeste paigutamist minusugune püsimatu küll valmis ei saaks!
    Kevadhommiku päikesehelk puutüvedel ja karge, kuid enam mitte pakaseline õhk ja tõenäoliselt ka mõned linnukeste laulutrillerdused toovad päris kindlasti juba kevade ka põue ning meelitavad lillekesedki välja seal, kus lumevaip enam päikesele ja kevadtuulele vastu ei jaksa seista. Tali ei taha veel alla anda, aga ega ta enam kaua sedasi sõdida ei jaksa. Esmaspäeval anname ka enda poolt märku, et aeg on talvel siiski uks oma selja taga kinni panna - vahetame autol talverehvid suviste vastu :)

    VastaKustuta