Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

15. sept 2014

Tähtpäevade tähistamine.



Inimestele on väga tähtis tähtpäevade tähistamine see kuulub normaalse elu juurde … tähtpäevi  on tore tähistada, inimese elu on lühike ja on vaja seda elu teha huvitavaks  elamisvääriliseks, juba maast madalast  õpetada lastele traditsioone, nii on neil edasi anda oma lastele ka midagi head ja huvitavat, kui me ei oleks igiammusest ajast pidanud seda tähtsaks siis polekski meil paljusid rahvakalendris olevaid päevi mida me suure rõõmuga tähistame.-

Varsti on tulemas isadepäev

Traditsioonid sünnivad igivanast ajast.  Tähtpäevade tähistamine on tore, elu on karm ja mõned on jäänud üksikuteks, lastetuks, sõpradeta, sugulasteta, tuttavateta  . Need inumesed on  õnnetud  (kas ikka on? ) vaatamata sellele, kas  meie tähistame tähtpäevi või ei - see neid õnnetumaks  ei tee .

Aidata aga saame küll ,  varsti on tulemas isadepäev ja lasteaias isadepäevapeod … et isadepäeval ei tunneks ennast laps üksikuna saame kutsuda peole vanaisa, onu, lapsele tähtsa inimese…  igaüks peab ise pingutama natuke, et välja mõelda kuidas see päev valutult lapsele mööduks …  Kui teie tuttavate hulgas on üksikuid emasid võite ise neile soovitada mõne variandi, kui näete et ta ise ei julge  või ei oska midagi ette võtta.  

Ükski inimene siin ilmas ei ole üksi .. kui ta just seda ise  ei taha …  igaühel on olemas keegi … tähtpäevade ajal  tuleb ka kasutada fantaasiat, et mitte olla üksi ….  Kas kosmonautikapäeval oleme õnnetud,  et me ei ole kosmonaudid??? Ei ole –me lihtsalt ei tee sellest tähtpäevast numbrit. ( See oli  küll selline  väga naljakas näide, aga siiski näide.)

 Niisiiis ärge arvake, et emadepäeval on kõik  lapsetud naised õnnetud ja isadepäeval kõik isatud poeglapsed nutavad ja kurvastavad. Ainult palun ärge osatage ja palun  võtke asja loomulikult .

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar