Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

26. apr 2014

Palju tööd


Kaks päeva olen koristanud rõdu ja pesin aknaid .. Köögis pesin kahhelplaadid.  Pesin pesu, panin kuivama -  kuivanud pesu tõin tuppa,  triikisin, tegemist kui palju . Igavust tunda ei saa.
Istusin siis  kohvitassiga rõdule ja oli nii mõnus, lugesin Näkimadalaid kolmas osa juba käsil . Loen seda raamatut juba kaheksandat korda ikka ja jälle ta haarab mind oma  huvítava sisuga ...

suvised laternad  valgustavad pimedal ööl

sibul tõuseb mürinal
 
Eelmisel aastal värvisin oksad valgeks ja nüüd tegin okstele peale musta markeriga kaunistused nagu oleks kaseoksad . Tuli päris armas, natuke rohelist ka juurde ..
 
 
 valvuri Eero viisin ka rõdule,  tema töötab  meil jõulude aeg jõuluvanana  , nüüd aga on väljas turvamehena ja lillede valvurina.
 
 

1 kommentaar:

  1. Jõuluvana suvine variant - Jaan on vahva sell ja eks ta vist peab nüüd ühe silmaga ka sibulatel silma peal ja on Sulle rõduhetkedel turvameheks ning jälgimas, et Sa liiga vallatuks ei muutuks! Kaunis rõdu- ja aiaidüll!

    VastaKustuta