Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

11. nov 2013

Munad munakivi külge

Mis kõik inimene välja ei mõtle . Ma arvan, et hullusel pole piire,. Emb kumb- kas tahab kuulsaks saada, mis ongi juba õnnestunud, või on lihtsalt arulage inimene . Mõlemad variandid  sobivad .  Ongi selliseid sadomaso- inimesi kellel meeldib endale haiget teha ...     Ja millegi muuga ei suuda endale tähelepanu tõmmata kui selliste väljaastumistega ...  Loodan, et ta on  peast soe .

Skandaalne vene kunstnik Pjotr Pavlenski tuli Moskvas Punasele väljakule täna kella ühe paiku porgandpaljalt, istus maha ja lõi naelaga oma suguelundid munakivitee külge.

Pavlenski pühendas selle aktsiooni politseile, kes tähistab täna oma ametipäeva, kirjutas Newsru.com. Kunstnik püüdis oma etteastega pöörata tähelepanu asjaolule, et Kreml mõjutab aina rohkem rahvaelu, muutes inimesi apaatseteks lollpeadeks.

Kohale saabunud politseinikud katsid mehe linaga kinni ning toimetasid ta kiirabiga haiglasse.

Olgu öeldud, et see ei ole Pavlenski esimene pöörane aktsioon. Näiteks selle aasta juulis astus ta punkbändi Pussy Rioti kaitseks välja ning õmbles Kaasani kiriku juures endal suu kinni.

 

 
artikkel ja pilt

1 kommentaar: