Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

15. apr 2014

Tegus nädalavahetus

Selle aasta 16-nes nädal on alanud.
Nädalavahetuse aeg käis mul külas Anneli Raivoga ja vahetasime suures toas kardinad.  Tuli tahtmine millegi kergema ja  suvisema vastu vahetada.




Mõni mees on ikka eriti tubli ja hakkaja .
Samas võttis Raivo alla ka  elutoas  lühtri ja pani uue laevalgusti esikusse .  Vana oli nii tolmune , mina pole enam võimeline ronima kuhugi kõrgustesse puhastama .nii tulebki kasutada sõprade abi .



 Mul on kahju, et minu mees ei oska, ega ei viitsi õppidagi  elektriasjandusega seotud  eluks vajalikku . Ta teab, et tuleb elektrimees ja teeb selle töö ära .  Ega ta sellepärast paha pole ja mina sundida ka ei taha .

Pärast ma pesin need elutoa valgusti kuplid ka ära ja täna käis siis päris elektrimees neid tagasi üles panemas.
  Sel nädalavahetusel oli ka palmipuudepüha  ja Soomes lapsed käivad vitsaga vibutamas  nagu mardisandid Eestis . Ja saavad siis kommi vastu , meil kedagi ei käinud ... vibutasime siis omavahel vitsa Eeroga ja lugedes selle kohta ka salmi "tuoreks terveks ..."nagu Soomes kohane...


 

Täna sain kirja ja lihavõttepühade kaardi  Tallinnast,   pinginaabri Laine  ristiemalt, Maimult .

 Suur tänu, armas Maimu.
Maimu on kül Laine ristiema aga kuna Laine  ei viitsi talle kirjutada, siis mina tunnen ennast juba ise ristitütrena kuna Maimu on nii armas inimene . Maimu tunneb elust suurt rõõmu ja on väga aktiivne oma vanuse kohta .. Väga väga tore inimene
 
 

3 kommentaari:

  1. Väga kena kaart! Eestis tähistatakse Suurt Reedet 18. aprillil.
    No ja selle suhtes, et mõni mees või naine ei tee (ega püüa proovidagi) mõnda tööd, olen ma endamisi mõelnud, et ju teeb ta siis mõnda teist asja jällegi väga hästi! Kõik inimesed on erinevad ja ma olen selle mõttega leppinud. Loen, et nii oled Sinagi sel seisukohal ja ega inimene siis seepärast halvem ole, kui ta mõnda tööd ei tee või mõnda oskust ei oma!
    Soovin aga ilusat kevadet, soojust hinge ning sära silmisse!

    VastaKustuta
  2. Aitäh, sain siit hea sõna. "Virpominen" on otsetõlkes urbimine, aga see ei ütle eestlastele midagi, sest vastav tava ju puudub. Aga vitsaga vibutamine on palju parem ja selgem.

    VastaKustuta
  3. Urbepäev on siiski ka eestlastel : http://www.maavald.ee/maausk.html?rubriik=61&id=460&op=lugu

    VastaKustuta