Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

9. märts 2024

8 märts naistepäev

 



 Selle aasta naistepäev juhtus olema reede . Meil oli sõbranna Anneliga kokku lepitud kohtumine uues kohvikus mis oli selle aasta alguses   avatud tema kodu ligidale , ta oli käinud vaatamas uurimas ja ütles et on mõnus koht,  et läheme ja tähistame seal naistepäeva , Tema tuli otse töölt  ja mind viis Eero kohale kindlaks lepitud ajaks . 

  Oli küll mugav  ja kena paigakene   Kaks diivanitega nurka kus kaks diivanit olid teineteise vastas ja nende vahel laud .  Üks suurem ümmargune laud kus oli  5 kohta  Ja siis 8 väiksemat  kahekohalist lauda , nii et ikka kõigile ruumi oleks . 
Põhiliselt  külastasid seda kohta selle paari tunni sees mis meie seal istusime,  paarikesed( mees, naine)  ,tulid võtsid kohvi  ja koogikese ja  nautisid  seda .Iga naine kes sisse tuli  ja midagi ostis sai roosikese ka. Nii ka meie  . 
  Kohvikupidajad olid tundmatust rahvusest tumedat verd  inimesed noor tõmmu mees ja noor naine ja vanem naine , kõik suhtlesid vabalt soome keeles ja olid hästi  külalislahked ja  toredad . 

Oli paar tundi meeldiv veeta  veeta sõbrannaga süües salatikausist salatit ja  grillitud lõhe tükikest . Salatikauss oli nii suur et  kõike ei jaksanudki ära süüa .   Ja kohvi ka pakuti  väga ilus südamekene oli peale meisterdatud ka . Poolteist tundi möödusid märkamatult . Aitäh sõbrannale, kes välja kutsus  . 

Nii ilusad kohvikesed kuigi noormees ütles et tal ei tule veel hästi välja aga kõlbas küll ... 

minu ports lõhega 

Anneli ports kanaga 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar