Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

26. apr 2016

Hambaarst

Eile käisin hambaarstil ... kui kohutav sõna brrrrrr... ma ei tea ma olen niisugune argpüks, ma kardan jubedalt hambaarsti, mitte just teda, aga seda puurimist.
Kohutav- hommikust saadik juba pabistasin, hambaarsti aeg oli kella kolmeks. Eero viis mind  tervisekeskusesse ja söitis ise autot pesema, kuna linnud olid kakaknud meie auto katuse täis ....
 Leppisime kokku, et helistan kui valmis olen.
 Hambaarsti nimi oli Simo Peltonen .

 Väga sõbralik ja tore arst, hästi jutukas ja rahustas mind kohe maha. Ütlesin talle et kardan nii hirmsasti et enne kui suu lahti teen peate tegema mulle  tuimestussüsti ...  naeris selle peale ja ütles et vaatame mis seal on enne ja siis . Ja kui oli suhu vaadanud ütles, et kas teate kallis proua , teil polegi süsti vaja, sest ma ei peagi puurima .. lubas ja vandus, et ta ei tee mulle üldse haiget, et ma ei pabistaks . Pani niisama  paiga peale sinna kus kild oli ära tulnud ... ja see läks nii ruttu. Pärast lihvis  veel  selle paiga ära, et ei jääks kõrgeks ega suus häirima,mina muidugi jälle et kardan ja tema ütles et lihvib ainult seda paika mite hammast .   Mina muidugi tilkusin vett :otsaesine ninaalune ja silmakoopadki olid vett täis valgunud  .  Õde seal siis pühkis enne kui  üldse sain silmad lahti teha .Vahepeal ikka tuletas meelde et hingake ikka ka .... hehehe  Arstki sai aru, et ma tegelikult päriselt pabistasin, ütles, et teile on keegi kõvasti haiget vist  teinud,  et sellepärast te pabistate. Aga näete nüüd on valmis ja pole mingit valu ja pole vaja ülearust raha välja maksta tuimestussüsti eest. Ei tahtnud minult raha koorida ... inimlik. suhtumine ju arsti poolt , teine oleks  nätaki süsti teinud ja raha sisse kasserinud .... on seda süsti vaja või pole .

 Helistasin siis Eerole et tule nüüd järgi mulle kõik valmis, temagi imestas et nii ruttu . Varsti tuleb arve koju eks siis näeb kui palju see paik maksma läheb ... kusagil 30 € ringis on sellised kergemad paigad. Eks siis näeb .


 
 

1 kommentaar:

  1. Mina hambaarsti ei pelga, aga alati arutame ikka, et kas on vaja süsti või pole vaja.
    Heh, ma olen vist väga kannatlik, sest luban süsti teha vaid siis, kui arst on veendunud, et on oht puuriga vastu närvi minna.
    Tuimastussüst mulle küll sugugi ei meeldi, sest mul püsib tuimestus märksa kauem, kui tavaliselt inimestel. Ei mingit kahte tundi .... kui hommikupoolikul süst teha, siis kuni õhtusöögi ajani on kindlustatud, et kogu see näopool on tuim ja endal tunne, justkui käiksingi nö mokk töllakil.
    Vahel kahjuks süstita ei saa.
    Aga Sul läks siis sel korral küll väga hästi! Oled oma hammaste eest hästi hoolitsenud!

    VastaKustuta