Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

12. mai 2016

Apteegis käik on kallis

Olen juba mitu kirja saatnud seoses meie veerennidega katusel ...
Ei ole vastust saanud ...
 aga ilmad on ilusad soojad kuivad ja oleks ideaalne  vihmaveerennid korda teha ...
Ei tea , saatsin täna veelkord . ehk saan ka vastuse kunagi



Saatsin mehe apteeki rohtude järele andsin kaasa 50 €. Arvasin et saan ikka tagasi ka aga ega palju ei saanudki kolm ravimit  maksid  üle 40 €
Temgesic 0,2 mg   opioid 10 €
Apurin sandoz 300mg    neerudele  8€  (65% erisoodustus )
ja Simvastatin Orion  40mg  kolesterooliravim   25 €

 Aasta alguses esimesed tabletid tuleb täielikult  ise  osta välja  st. omavastutus on 100% ...  kuni oled ostnud ravimeid  50 € eest , seda nimetatakse algomavastutus ,  edasi  hakkan  maksma põhiomavastutust kuni oled ostnud ravimeid 610,37 € eest ja  siis saab edaspidi ravimeid hinnaga  2,50  . Vot selline lugu ...
  Tavaliselt   aasta lõpuks tuleb  see 600 €urot  vist täis ka oleneb kui palju on haigusi ja vaevusi ... aga see summa on küllalt suur ja ainult siis kui  on vaja osta väga kalleid  rohte- siis saab  see ruttu täis ..
 Rohud on väga kallid tõesti .  Minul on algomavastutus täis saanud ja nüüd saan  soodustust  osadele ravimitele vähem osadele rohkem , kõige kallim on kolesterooliravim .

Küüneseenest 


Küüneseen on levinud haigus ja see ei näe ilus välja. Suvel kantakse palju lahtiseid jalavarje ning siis tuleb erilist rõhku panna varbaküünte hügieenile, et seente kasv ei vohaks ja varbaküüned ei muutuks inetuks kollaseks.   Allpool on 4 lihtsat vahendit selle tüütu probleemiga tegelemiseks.

1. Suuvesi

Kui asi puudutab meie jalgu, siis viimane asi mille peale tulla on suuvesi, kuid suuvesi sisaldab aineid, mis on tegelikult väga tõhusad, et võidelda seentega. Võta suuvesi nagu Listerine ja sega 2 osa Listerine’i 2 osa kuuma veega ning leota oma jalgu seal 30 minutit. Sinu jalad on ilusad seenevabad ja värske lõhnaga.

2. Kurkum ja kookosõli

Kurkum on looduslik fungitsiid ja sellel on ka tugev antibakteriaalne toime. Kookospähkliõliga segades tekib aine, mis tapab küüneseene ja samal ajal toidab nahka ning küüsi. Sega kokku 2 spl kookosõli ja 1 spl kurkumit. Kanna paks kiht pastat kahjustatud küüntele ja lase sellel 30 minutit mõjuda ning seejärel pühi kuiva lapiga maha. Sinu küüned saavad täielikult noorendatud.

3. Õunaäädikas

Õunaäädikas on tugevalt antibakteriaalne. Lisa 1 spl õunaäädikat ja mett kuumale veele ning leota jalgu seal sees ca 30 minutit ja seen kaob varsti.

4. Teepuuõli

Kõigepealt puhasta puuvillase lapiga küüned alkoholiga ja seejärel kanna teepuuõli oma varbaküüntele. Lase õlil mõjuda ja varsti märkad, et seen kaob.

Siin on mõned praktilised näpunäited, kuidas küüneseene ravi ajal käituda:

Pese korralikult oma käsi ja kõiki kasutatud vahendeid (nt käärid, pintsetid, lapid), et vältida seene levikut.

Seeni põhjustab sageli higistamine ja niiskus, seega veendu, et jalad saaksid piisavalt õhku ja jääksid kuivaks.

Säilita hea jalgade hügieen. Pese oma jalgu põhjalikult mitu korda päevas, eriti suvel, kui nad puutuvad tihti kokku liiva, rohu ja mustusega.

Ole kannatlik! Seeninfektsioon võib olla üsna püsiv, sellest vabanemiseks võib kuluda mitu päeva või isegi nädalaid.

Nende lihtsate ja tõhusate ravimeetoditega ei pea Sa kalleid ravimeid ostma, kuid kui paranemist ei toimu, siis on kõige parem konsulteerida oma arstiga.







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar