Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

12. mai 2016

Ilus esitus

KLIKK  vaata  Terevisioonis täna esitatud laulu. 



Hääletada laulu poolt saab siit ¨
klikk



KUULA: Ikevald Rannapi kirjutatud lugu jõudis Inglismaa maineka laulukirjutamisvõistluse finaali

Laulja ja laulukirjutaja Ikevald Rannap on viimase 8 aasta jooksul esinenud nii Eestis kui välismaal erinevate bändide solistina ning nüüd on aeg lõigata magusaid töövilju. Ponnistused tasuvad end täielikult ära, kui kõik eestlased aitavad kaasa tema kirjutatud loo võidule Inglismaa laulukirjutamisvõistluse konkursil. Lugu kannab nime "Genius"

Ikevaldi lugu "Genius" kanti ette BBC Radio Lancashire John Gillmore saates tuntud inglise laulja Duncan Heatheri ja kitarristi Jordan Drinkwateri poolt.

Intervjuus, mis toimus Eesti Vabariigi Iseseisvuspäeval, jutustas Ikevald brittidele, kuidas eestlased läbi laulva revolutsiooni end kunagi vabaks laulsid ning mõistavad tänu sellele ehk enamgi muusika ja laulu suurt mõju.

"Läbi selle laulu soovin edastada positiivset energiat kogu maailmale, mis seda hetkel väga vajab. Eriti oluline on see laste jaoks, kes loo võidu puhul seda laulaksid, sest lapsed on meie tulevik ning mõjutavad suuresti seda, kuhu meie maailm liigub," lisas Rannap oma intervjuus.

Konkursi võitja selgus 3. märtsil BBC Radio Lancashire saates ning võidulugu kantakse ette mainekal koorivõistlusel Last Choir Singing finaalis 17. juunil King George’s Hall'is Blackburnis.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar