Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

10. apr 2022

Tupperware

 Poleks iial uskunud et kunagi ostan Tupperware toodangut , olen neid plastpotsikuid vihanud kohe esimestest kordadest saadik, kui neid meile töökohas   näidati . Esiteks sellepärast, et kas pole mitte ükskõik millise pklastikust topsi sees on mul banaan või õunatükk- või  miks mu  vesi ei või tavalises plastik pudelis olla .. ei ostunud siis ka sellepärast, et polnud sellist raha . 

Tol ajal oli hea kui sai leivatüki peale vorstikest osta ...   

 Noh, miks ma nüüd siis olen meelt muutnud ... asi nimelt selles, et mul käis eelmisel aastal  üks abiline aknaid pesemas ja tal oli selleks kaasa võetud oma tuperware aknapesulapp . Ja sellega polnud midagi muud vaja teha, kui aknad üle käia.    Seesamune lapp pesi puhtaks ja kuivatas  koheselt ära ka. 

 Ühtegi kriimu  ei jäänud, ega  POLNUD ÜLDSE VAEV ... 

Vat, siis küsisin et mis imerätt see on ja ta ütles et   Tupperware . 






                                                                 nimelt puhastuskivi 


                                                          ja minu sibulakasvatus  on täies hoos 

2 kommentaari:

  1. Nojah, mina pesen ikka vanaviisi ... muidugi siis, kui laiskusest jagu saan ja ilm sedavõrd soojemaks läheb, et mu käed õueõhus sehkendamist taluda suudavad.
    Tegelikult on rõõm, et Sa jälle ikka aeg-ajalt midagi kirjutad.... siis on tunne, nagu käiksin Sul külas!

    VastaKustuta
  2. Vahvad sibulad. Ma siin proovisin vuntsida natuke oma söögitoa akent kui lillekasti vahetasin uue vastu, päikeselise ilmaga jube , triibud kõik näha

    VastaKustuta