Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

11. märts 2014

Head mõtted

 
 

   Jah tõesti , aeg on parim kingitus. See aeg, mida veedad lastega , lastelastega , sõprade , sugulastega , see on elus  kõige kõige toredam.
Sellest ajast jäävad mälestused. Neid ei vii meilt keegi - vast ehk siiski   see Alzhaimer  - see on ka selline veidrik, et viib need viimased  mälestused, aga nooruspõlv ja lapsepõlveaeg- selle ta jätab alles meile kõigile ..
Tuleb jagada eelkõige   seda aega tõesti väga, väga kallite inimestega.   Ei tohi niisama raisata  oma kullakallist aega  tühja tähja lobisemise  peale - ei tohi raisata seda aega  teistest paha rääkimise  peale. Kui midagi head rääkida pole - siis ole parem vait.   
  Olen siin Soomes palju õppinud . Noorena ei osanud ehk oma aega nii arukalt kasutada, aga siiski arvan, et olen  paljudega jaganud oma aega  ja inimesed on   olnud tänulikud, kui me oleme suhelnud ja peale suhtlemist on  mõnel inimesel läinud kergemaks. 
Mõnest  asjast on siiski ka kahju, mida oleksin nüüd teistmoodi teinud, kui oleks võimalus antud , aga seda ei anta ja see aeg, mida olen sinna raisanud, see on kadunud  ja sellest on  kahju . Aga siis ei osanud seda mõelda .
  Aeg kaob - rõõmud jäävad !

1 kommentaar:

  1. Vähemalt on selle haiguse puhul hea see, et ise ei tea, et sa ei mäleta.
    Eks noorena oli ju elu ka kiirem ja polnudki alati seda vaba aega nii palju. Nüüd on aega lähedastele ja lastelastele ning oskame ka kõike seda rohkem hinnata.
    Kahetseda pole mõtet ka midagi, sest kindlasti oli sellel ajahetkel see just kõige parem variant.

    VastaKustuta