Nii vajalik artikkel tundus olevat, et oli kohe vaja kindlasti oma blogisse tuua , link artiklile on all ja seal on palju palju muud kasulikku nii, et vaadake ja uurige ...
Kas sinu keha on ülihappeline? Kui jah, siis kui suurel määral?
Doktor Robert O. Young on kirjeldanud atsidoosi ehk ülihappelisuse seitset tunnust. Selliseid etappe on seitse. Mina kutsun neid seitsmeks staadiumiks:
2) Teiseks staadiumiks on ärritus või ülitundlikkus. Sul võivad ilmneda allergiad või haiguspuhangud nahal (näiteks akne). Tegemist on atsidoosi teise etapi ehk staadiumiga.
3) Kolmas staadium on käes siis, kui sa hakkad pidevalt kurku puhtaks köhima või köhatama. Sinu keha tegelikult neutraliseerib ehk puhverdab nõnda happeid ja loob ühtlasi kleepuva lima. See on atsidoosi kolmas etapp
4) Neljas etapp saabub siis, kui sa oled põletikulises seisus. Ilma happeta ei saagi tekkida põletikulist seisu ega valu.
5) Viies etapp jõuab kätte siis, kui tahkestub hape, mida sinu keha peaks tegelikult kõrvaldama. Hape koguneb arterite seintele ja loob kõik eeldused insuldi tekkeks. Enamik inimesi, kes on jõudnud tahkestumise etapini, võivad oma seisundit kontrollida kolesteroolitaseme mõõtmisega. Kolesteroolitase kerkibki happelisuse tõttu, et puhverdada üleliigset hapet ja kaitsta nõnda elulise tähtsusega organeid. Asi pole selles, nagu kolesterool oleks halb – see lihtsalt püüab sind kaitsta happelisust soodustava elustiili ja söögivaliku eest.
6) Kuues etapp tähistab haavandite teket.
7) Seitsmes ehk viimane etapp on degeneratsioon. Nüüdseks on sinu diagnoosiks kas vähk, suhkurtõbi või osteoporoos – mõni degeneratiivne haigus, mis peegeldab kõike seda, mida sa sööd, mida jood ja mida mõtled.
Tõlkinud: Joonas Orav
Allikas: http://www.ihealthtube.com
www.alkeemia.ee
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar