Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

31. aug 2014

Septembrikuu nipid


 

Septembrikuu PIRKKA lehest  vabalt tõlgitud artikkel : Taaskasutus !



 Kui kasutad kätekuivatamiseks käsipaberit, siis  ära viska märga  paberit minema, vaid riputa kuivama ja kasuta mustemate kohtade kuivatamiseks .

 
Kohvifiltrit võid kasutada  veelkord kui loputad ta puhtaks ettevaatlikult .

Vana akvaarium saab  uue elu, kui kasutad seda teema akvaariumina:

a)talvel jõululambid ja oksad,

b)lihavõttepühade aeg  pajuoksad , munad

c)suvel  kivid, muld lilled …
 
 

 
 Ära viska minema vana triikimislauda, kasuta seda kokkupandava kalapuhastuslauana (selleks    võta  pealmine osa  ära ja asenda see uue,  vettpidava lauaga .


 
Vanast trampliinist saab teha koerale jooksuaia,  kui   kinnitada  klambritega  traataed ümber trampliini  . Jäta  väljapääsuava ...

 
Ära viska kanamunareste minema. Lao need üksteise peale ja kui praed midagi, siis kalla õli  pealmisele munarestile …  anna sisse tõmmata . Saad suurepärase tulehakatuse ja  pääsed õlisest nõudepesust.

Koo või heegelda  ukselingile ümbris , nii uks ei kolise vastu seina  ja  saad talveks sooja ukselingi .  Elinale – võta väljakutse vastu .  

 Kui  alustad värvimist , kreemita käed , nii saad hiljem värviplekkidest kiiremini lahti.

Samuti võid värvipurgi alla kinnitada paberitaldriku,  nii   ei määri purgist üleääre tulev värv  põrandat või lauda kus purk asub .

Kui ei ulata (näiteks sauna pesuruumis ) lage värvima, siis pane kõrge kontsaga kingad  jalga , ulatad ja  tunned ennast väga naiselikuna .

  Eelmise  kuu parim nipp oli :

Kasuta  pesuruumis lilleamplit, kuhu saad asetada plastpudelites olevad pesuvahendid ,  ka hooldamine on kerge , lased vaid kergelt dusshivoolikust vett peale .

2 kommentaari:

  1. Heia! Mina võiksin küll ukselingile katte heegeldada, aga meie kodus on ukselingid soojad ja ustel ka pidurid peal. Seega jääb kahjuks see väljakutse vastu võtmata. Küllap ma mõtlen midagi muud välja!
    Aga vot see kõrgete kontstega kingades lae värvimise soovitus on küll lõbus! Ma vaid ei suuda ette kujutada, kui kõrged need kontsad (platvormkingad) olema peaksid, et ma laeni ulatuksin :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Elina hehehehhe... just , mina ka nii mõtlesin, aga siis lugesin, et see oli mõeldud madala laega sauna lae puhastamiseks ja värmiseks ... see oli jah lõbus soovitus ...

      Kustuta