Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

14. nov 2023

Ujumistrenn

  esmaspäev 13. nov 



Oli jälle  see hea päev, mil käisin jälle ennast liigutamas .. 

 Esmaspäev kella 13 kuni 15 - ni . Oli maru hea aeg. 

Kui sisenesin  basseini, siis oli seal küll grupp ees  võimlemas, aga siis nad kobisid varsti minema  ja tuli teine grupp ja kui hea muusika oli . muusikaga on üldse palju palju parem ennast liigutada  .  Ja muidugi jälle pingutasin  üle kuna järgmine päev põlv jälle lukus ja valus astuda .. 

 Teisipäeval  siis  ei jõudnud kohe üldse ennast sundida ..  ja jäi ujumine ära . Kolmapäeva hommikul   kui ärkasin enne 7  siis kohe sain aru, et põlv jälle streigib . Vaatasin ära terevisiooni ETV pealt ja  võtsin tableti ära , määrisin põlved külmageeliga ja läksin uuesti magama.

Siis kui ärkasin soojendasin kaerahelbeputru ja sõin marjadega . 

  Siis pesin pesu ja  saatsin mehe poodi kala järg , senikaua tegin valmis MAKARONISALATI  . 

 Sinna sisse panin peale keedetud makaronide  purk maisi , ühe riivitud kurgi , tükeldatud vorsti  300 gr, 4 muna riivitult,  marineeritud kurki 100 gr tükeldatult ,  ja segasin majoneesi ja hapukoore segu ,  peale tilli ja peterselli  .  

 Lidlist ostsin esmasp. neid häid pisikesi makarone  just makaronisalati jaoks . 

 Kui mees poest tuli suure kahe ja poole kilose  lõhekalaga, siis hakkasin seda puhastama ja   tükeldama , Osa panion keema , siis sabaotsa ja pea ja luud ja nahk .. keetsin ära , puhastasin   luude küljest kalaliha ja  sellest tuleb hea kalasupp .  Osa panin soola .   Kalasupi sisse panin kartulit ja porgandit ja   kui olid need valmis keenud lisasin kalatükid  . peale valasin vahukoore koort .. 

 See kõik toimetamine ja enda järelt koristamine võttis ikka mitu tundi .  Aga nüüd läks Eero jäähalli vaatama mängu . ja mina siis niikaua kirjutan  ..  

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar