Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

25. märts 2020

Meil täna

25 märts
 Soomes siis  kolm surnut , üks neist suri meil Hämeenlinnas haiglas- oli  eakas inimene ja haiglas kopsude haigusega .  Midagi ju lähemalt ei räägita,  miks  ja kuidas ta haiglasse sattus ..  Kust ta sai  nakkuse ? ..
  Vaatasin huvi pärast vene you tube pealt videosid, kus kõik aetakse mingi vandenõu teooria peale ,    ühes neist räägiti, et  nakatatakse tahtlikult inimesi et nakkus on tegelikult nende   asjade peal või sees millega neid proove võetakse …    Kui vaadata seda kaartii kus on nakkuse levimine peal siis tõesti    kui vaadata ja võprrelda euroopat ja venemaad siis on Venemaa täiesti peaaegu puhas ..   Heh  noh  neil ju proove ei võeta   ---- siis nad järeldasidki seda et sellepärast pole ka nakatanuid ..  Siis  MIS jutt  see on ?

Täitsa õudne  .  Noh Venemaal ei kardetagi  midagi.  Neil pole infot ja usutakse seda mida  mõni külamutt räägib    Muidugi Moskva ja  suuremad linnad on teadlikumad, aga kolka- Venemaal

Üle maaima kiiresti leviv uue koroonaviiruse pandeemia on saavutanud laia leviku ka Eestis. Haiglaravil on 29 patsienti, neist 7 on intensiivravis ning 6 kriitilises seisundis.

Haigusjuhtumeid kokku 404

Tervenenuid 8

Aktiivseid juhtumeid  395

Haiglaravil 29  
 😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏surnud   1

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar