Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

9. jaan 2018

8 jaanuar

 Sugulane (minu ema õe tütretütar)   läks.
  Meie majja saabus taas  rahu ja vaikus. 
Nüüd lubasin  oma abikaasale, et enam  ei tule mingeid külalisi . Nii palju tüli  ja  vaidlemist pole meie majas veel enne olnud kui nüüd nende nelja päeva jooksul ..  Terveks aastaks ette . Rohkem pole  mulle sellist stressi ja närvipinget vaja,vähemalt see aasta. Nüüd soovin ainult  vaikust ja kodurahu . Ikka on  enne vaja saada haiget, et  saada lõpuks aru, mis inimesega tegu on ja mis ta sinust saada tahab. 
...  Täiskasvanud kolmekümneviieaastane  naine ja sedasi käitub,  nagu väike kapriisne laps. Aga lõpuks ta  tõmbas saba jalge vahele ja leekas  ilma mingi hüvastijätuta minema,  kuna asi oli selles et  palusin tal mind aidata tolmu imeda ja   põrand niiske lapiga üle käia ja tema arvas, et see käib nende kommete  vastu ..  Ise mulle  kinnitas, et tema kirikutes  ei käi, ega ei  ole usklik . 
Kui ma siis googlest otsisin ,et mis komme see on ,et ei tohi korras tuba olla, siis leidsin hoopis vastupidiselt et kui pesed ära põrandad  ja veel trepi  ka siis tuleb eriti õnnelik reis ... siis ta  hakkas jälle vaidlema isegi kui talle must valgel näitasin  ja arvas et see on  mingi  soome jama .. ja hakkas otsima oma varianti ja mina läksin juba  pikali kuna hakkas täitsa paha juba  ja siis tuli mu nina alla oma telefoniga ja surus näkku ,et vaadaku ma nüüd .  Ma ütlesin, et mul on paha olla,  et ma ei taha midagi vaadata .
   Kui ta käest midagi ei palunud, siis ta  oli  normaalne  ja surfas oma telefonis  ja muidu oli  ikka linna peal pimedani . Minust polnud tal sooja ega külma. Tuli minu juurde külla, et  näha teistkordselt  meie linna, mitte mind .  Mis must ikka vahtida .  Sõbranna  vedas teda oma autoga  linnas ringi ja näitas vaatamisväärsusi .  Oleks vähegi austust olnud inimeste vastu, kes teda nii ilusasti vastu võtavad ja talle head soovivad. Sai kingitusi   nii minult kui minu mehelt  temale endale ja isegi tema pisikesele 2 aastasele  tema venna lapsele, aga ei olnud rahul- miks ma ei teinud kingitust tema vennale ja tema vennanaisele -keda ma pole eales oma ihusilmagagi näinud  . Oleksin võinud öelda ,et  vend võib ise tulla  oma kingituste järgi .. ega ma ka kogu suguvõsa ei jõua kingitustega üle külvata .
Nojah eelmine kord kui käis kaks aastat tagasi  andsin 300 euri ja siis küll musitas ja kallistas ja ütles ,et olen nii hea, nagu tema ema ... aga seekord peale suuri pidustusi ja oma lapsed käisid ja   jõulud ja emale saatsin pakid ja saatmise kulud ja muud ja mul lihtsalt rohkem ei olnud kui anda 50 €  ja see saigi mulle siis saatuslikuks .
Heast tädist tuligi paha tädi ..   Aga kellele meeldib kui invaliidist vana tädi õpetab kuidas suppi keeta, kuidas kardinaid üles panna  kui ei saanud kolme tunni jooksul kardinaid ilusti ,  kellele siis meeldib,  kui palutakse midagi tööd teha. Nagu oleks käed otsast kukkunud kui nüüd selle esiku põranda  niiske lapiga üle käis ...  No laisa inimese tunneb sellest ära küll, aga ka ebaviisaka  ja nahaalse kui niimoodi oma telefoniga   nutvale tädile tuleb nina alla hüppama ...  Jah tee aga ise oma asjad ja ära  kedagi sisse lase oma elamisse sinu  kodurahu rikkuma ... Isegi mees hakkas suurest rõõmust kõva häälega laulma ,oli 4 päeva oma toas ei tulnud sealt välja kui külaline siin oli  .

2 kommentaari:

  1. Hea kui saad sotti ja tead, mis inimene, aga mina ei saa mõne puhul siiamaani juba mitme aasta jooksul sotti. :D
    Muidugi oleks võinud sind pisut aidata. Seda enam, et ise kausutas ju ka teie elamist.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Olen juba üle saanud ja unustanud et ta üldse käis ...

      Kustuta