Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

1. jaan 2018

Neitsi horoskoop selleks aastatks

siit saavad lugeda need kes pole Neitsid

Planeerige aga julgesti, saabuv aasta toetab teie tegemisi.

Töös kulgeb kõik väga tavalist rada, tegutsete ikka veel endiste projektide kallal. Erilisi muudatusi aasta endaga kaasa ei too – suuri eesmärke teil pole, kui te just ise ei taha midagi uut ette võtta või koguni oma firmat alustada. Kui selline plaan on, oleks hea aeg selle elluviimiseks aprill, mai või juuni. Kui olete töötu, olge aktiivne tööotsimisel just nendel kuudel.

Rahaga teil probleeme sel aastal ei tule, teistega võrreldes olete paremas seisukorras. Ilmselt olete eelmisel aastal raha pisut koguda jõudnud ja nüüd oskate palju vähemaga läbi ajada ning kasutada vanu varusid. Sel moel võite rahulikult ära elada. Kui leiate, et tuleks siiski lisaraha teenida, avaneb võimalus augustis või septembris.

Partnerlussuhted on soojad ja romantilised seni, kuni oskate teineteisega arutada kõiki argiprobleeme. Kohati olete veidi enesesse tõmbunud ja kriitiline, kuid tõsiseid tülisid pole ette näha. Mõtlete peamiselt enda soovidele ja vajadustele, partneri arvamus teile eriti korda ei lähe. Head ajad ühiselt midagi ette võtta, minna reisima või niisama mõnusalt aega veeta on aasta alguses.

Sel aastal muutuvad suhted sugulaste, naabrite ja õdede-vendadega varasemast oluliselt aktiivsemaks. Huvitute sellest, mida tunnevad ja mõtlevad teised. Võimalik, et klatite just nüüd ära mõne varasema tüli.

Septembris sündinud Neitsitel võib sel aastal tekkida soov teha kodus ümberkorraldusi. Ootamatult võib tekkida vajadus teha remonti või plaani võtta ümberehitus. Hea võimalus võib tekkida kinnisvara valdkonnas – kas investeerimine või müük, see siis peamiselt veebruaris või novembris.

Teie tervis on sel aastal hea. Kui ongi vajadus ennast veidi tohterdada, siis igasugused vaevused kaovad kiiremini jaanuaris ja veebruaris. Sügisel vältige külmetamist septembri keskpaigast kuni poole novembrini. Sellel perioodil on ka vigastused kerged tulema, liiati kui olete enda suhtes hooletu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar