Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

27. mai 2015

Vot sedapsi

  Oi , maikuu hakkabki otsa saama.
 Täna kavatsesin ka oma aega õues veeta , nautida  raamatut lugeda ,inimestega suhelda . Töölisedki olid juba kella 9 ajal väljas  seal puhketsoonis  oma tavalist suitsu tegemas ja panin oma isikliku toolikese  maja seina äärde ja nautisin linnulaulu, vötsin jälle eilse raamatu ja hakkasin otsast peale lugema , raamat räägib huvitavaid asju  jällegi uus teooria kuidas kaalus püsida ja mitte üle süüa .. Raamat on soomekeelne , seepärast alustasin jälle otsast peale,  et ikka asja päris selgeks endale teha .
ausalt öeldes tundus ilm tuuline ja mul kohe hea mõte, palusin ühte tuttavat   töömeest et aitaks mul suure vaiba õue kanda vaibakloppimise puu peale  tuulduma ... Steve aitas kohe krapsti oli vaip väljas .
 Siis   on ikka häid inimesi minu ümber :natukese aja pärast kui naabrimees teisest sektsioonist õue tuli astus ligi ja küsis et kas naabriproua kohvi ei soovi . Mina ütlesin aitäh soovin küll ja piima ka peale soovin .  Kohe oligi kohvitass kuuma kohviga kohal ...
Mis nii viga väljas mönuleda


 
kohvikruus oli ka väga  huvitavate aforismidega kaetud
Vahepeal astus taaskasutuspoe juhataja ligi ja küsis kas ma esmaspäeval saaksin appi tulla . Jaa otse loomulikult saan .
 
No siis tuli mõte, et käin siis seal taaskasutuspoes ka korra läbi , vaatan mida uut on ..
Naised on kõvasti tööd teinud ja hinnasilte naelutanud  palju uut tavaari oli tulnud eeelmisel laupäeval
 
Mina muidugi leidsin ka ühe imeilusa maali  . panen teinepäev pildi ka siia .'
tagasiteel kohtasin tigu  ja saime tuttavaks ja ta lubas mul pilti ka teha, ma ütlesin et Facebuuki ei pane aga panen oma blogisse pildi , ta oli nõus . Hehh ....  
 
 

 
 Sõnajalad on üpris armsad .
 

 
 

 Siis läksin oma alumise korruse rõdule ja hakkasin seal korda looma, tegin mehele kotikesed valmis klaaspurkidega mis ta  p e a b  mul klaastaara prügikasti viima,  seal oli küll üks kuus-seitsekümmend purki  .   Luudasin põranda ja kuulasin linnukeste sirinät lille seest pesast , emalind muudkui aga istus mul vastas kuuse otsas ja muudkui jälgis mind, vahepeal tõi pojakestele süüa ja siis jälle  kontrollis olukorda.
Mina aga leidsin  herilasepesa ,pappkarbi kaane alt kui avasin karbi


Töömees muudkui kopsis seal korteris remonti teha
Pärast läksin jälle õue ja istusin  oma toolikesega vaibakõrvale ja hakkasin kloppima , vahepeal tuli üks töömees jälle appi aga saatsin ta minema ja ütlesin et ise tahan oma lõbuks natuke siin paugutada ..
Nii ma seal siis paugutasin kuni mees koju tuli ja aitas mul alt asju üles tuua ja hakkasin veel pesumasinaga pesu pesema .. Ma ei saa aru mis mul viga on täna kohe nii hoog sees ja pole isegi nälga tundnud, ega süüa tahtnud ... Vot sedapsi on lood .

1 kommentaar:

  1. Väga toimekas tegutseja oled ja küll on hea, kui naabrite ja majaelanikega hästi läbi saadakse! Ja ümbritsev looduski on rahulik ning vastutulelik - näe, tigugi sirutas kena kaelakese sirgu, et Su fotoobjektiivi ees esinduslikum välja näha :)
    ** Ja mina olen ikka veel kohmetu Sinu ja Eero käitumisest (küll Sa tead, mida ma silmas pean!) ja ei teagi kohe, kuidas oma tundeid ja mõtteid väljendada .... lähen ja püüan veel mõned pildid blogisse lisada.
    Kullakesed, hoidke endid ja ärge lubage igasugu kena välimusega pisiku-piigadel ja viiruse-poistel ligidalegi tulla, eks-ju!

    VastaKustuta