Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

19. jaan 2023

Termostaadid

  

19 jaanuar  

Täna käisid meil kogu päeva torumehed saabastega ringi mööda tube ja koridore ..   see ajab mind nii vihale, et neil pole nagu üldse kombeks   vahetada jalanõusid sest nad jooksevad kogu aeg edasi tagasi ühest korterist teise ja  maja ühest sektsioonist teise  ja oleks pidanud ainuüksi minu korteris   8-10 korda jalast ära võtma ja jalga tagasi panema ja see on neile ikka väga raske vist ..  

Nimelt nad   vahetasid radiaatorite vanad ventiilid uute vastu kogu meie majas .. Muidugi läks kaua aega  aga ma sain selle ajaga soki valmis kootud 

Varusin hommikul juba mitu ämbrit vett wc  ja köögis panin ka kõik kastrulid vett täis igaks juhuks, aga  neid veekraane keegi ei   keeranudki kinni,   ainult need radikad ..  

 Ja nüüd õhtul kui kontrollisin radikaid, siis  on täitsa leiged .. uued termostaadid ka pandi ja saab ise reguleerida . Aga pole veel seda teinud,  eks homme valges näeb  .. 





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar