Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

1. sept 2015

Tarkusepäev - hoolivuse päev

Ja jälle käes septembrikuu esimene päev-
ei jää üle muud, kui sammud kooli poole seada taas...
Täna on see pidulik päev õpetajatele ja eelkõige esimesse klassi astuvatele õpilastele.
Homsest algab juba tegelik koolielu!
Iga uus õppeaasta toob endaga kaasa palju uut ja põnevat,
kuid ka rõõme ja muresid...
Jätkugu kõikidel õpetajatel tahet ja kannatlikkust oma õpilaste õpetamisel.kasvatamisel!!!
Püsigu õpilastel uudishimu erinevate õppeainete vastu, maailmasündmuste ning muidugi ka ilukirjanduslike raamatute vastu!!!
Lapsevanemad, püüdke mõista oma lapsi , neid igati aidata ning suunata nii kooli- kui ka eluteel !!!!!!!!
Kaunist teadmistepäeva koos uue alanud õppeaastaga !!!


Inimesed on suuremas osas tõesti head,  eriti lapsed nemad on eranditult head olevused ....  kui jätkuks häid õpetajaid kes iga lapseni jõuaksid ja ja kõige nähtamatum laps saaks tähelepanu ja armastust  ja hoolivust koolis .
Et uuel algaval õppeaastal keegi ei saaks olla  kiusatud, et kedagi ei narritaks . Olgu see aasta eriti hea kõigile koolilastele .... õpetajad hoidke lapsi ja olge tähelepanelikud ..
Minul on olnud väga, väga häid ja inimlikke õpetajaid ja mäletan neid  Soomevere algkoolist  Hilla Piilmann - imeliselt tore inimene, Võhma koolist Ingrid Välja, kes oli  õpetaja etalon  ...  arvan, et temasuguseid õpetajaid   peaks   olema igas koolis ...  Tallinna Pisi Pedast  õp  Vernik, õp Vaino ja seal oligi palju väga häid inimlikke õpetajaid ...  Ma olen tänulik neile köigile ... Head 1 septembrit ja kooliaasta algust !
klassi kokkutulek 20 a tagasi Võhmas

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar