Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

4. apr 2013

Eesti kaablivargad Soomes tegutsemas

Paljud eestimaa mehed on läinud Soomemaale tööle aga  on ka selliseid kes ei taha seda teha ausal teel vaid otsivad kohti kust saaks midagi varastada ... Kuna Soomes " naabrivalve" väga hea ja politseile teatatakse peaaegu igast vähegi kahtlustäratavast toimingust siis siin  varaste vahelejäämine on kindlustaud peaaegu alati . Vot ja lugesin lehest artiklit kus jälle  virolaiset mehed häbi tegid ... ja tahtsin teiega ka jagada ...


Neljapäeva hilisõhtul  kella 23. paikku märkas Hämeenlinnas ühe koolituskeskuse ehituse valvur kaablivargaid . Vargad märkasid, et on vahele jäänud ja põgenesid paketiautoga, välja arvatud üks mees, kes arvatavasti ei jõudnud autosse ja põgenes joostes .

Järgmine teade varastest saabus natuke kaugemalt, kus nähti  mehi paketiautost  kaablirulle välja viskamas  tee äärde.

 Kui auto tühi jätkasid mehed oma teekonda .

Paketiauto saadi kätte  ja sealt võeti kinni kaks varast kelleks osutusid kaks eesti keelt kõnelevat meest. Mehed toimetati politseijaoskonda. Meeste paketiautoga sõitis politsei tee äärde loobitud kaablirulle üles korjama .  Kaablirulle oli mitmesaja kilo ringis paarkümmend suurt rulli.

Politseinikud transportisid parajasti  paketiautot politseiosakonda kui äkki hüppas autole ette hääletav mees,  kelleks osutus kinnivõetud meeste kaaslane, kes  arvas, et sõbrad said põgenema ja otsivad teda paketiautoga , suur oli aga üllatus kui ta leidis autost  politseinikud ..

Ka see mees saadi kinni, kuigi ta üritas veelgi korra põgeneda, kaablid tagastati ja MEHI OOTAB KARISTUS ...  

Kokkuvõtvalt tõlkinud lehest  Hämeenlinna Kaupunkiuutiset

 

kaablivargad
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar