Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

2. märts 2024

Lapselapsed külas

 




Lapselapsel algas koolivaheaeg  ja vanemad arvasid et on vaja minna tuulutama  ja vanaema poolt ka läbi minna ja tervitada  
Ja vanaema oli nii üliõnnelik .  
Nii tore kohtumine oli  kahe lapselapsega 
 sai suppi valmistatud koos ja muna klopitud  ja  söödud ja mängitud ja vaadatud  lapselapsi ja   suure rõõmutundega jälgida nende askeldusi  
 Läksin just magamistuppa, et oodata akna peal ja just auto oli tulnud õue peale . Tore oli vaadata kuidas poja tuli kõige ees melon ühes käes.  siis tuli Sandra Itiga ja kõige taga vantsis Oskar . 
 Iti oli vapper ja peaaegu ei võõrastanud aga siis nägi mind ja hakkas tavalisel viisil häält välja andma .  
  See on tal harjunud komme niiviisi " teretada" ..   No oli nii tore et ilusti kohale jõudsid Oskar oli hästi äraväsinud olemisega , ikkagi pikk laevareis seljataga eelmisel õhtul olid istunud laeva  ja siis veel pikk reis   peaaegu 200 km   siia .  
Tegin ettepaneku  avada lahtikäiv diivan ja mehed saavad seal lösutada  ja  puhata ja meie Sandraga siis  tegime kohvi .  
Ma teadsin, et Oskar hakkab  nuudlisuppi küsima- see meil selline traditsioon  ja nii ta oligi aga minul seda nuudlisuppi polnud seekord varutud , siis järgmiseks korraks kindlasti varun nuudlisupi pakikesi ..  Aga tegin ettepaneku asendada see kukesupiga ,mis aga eriti ei tahtnud läbi minna .  Aga Itiga keetsime kukesuppi ja Iti aitas mind igati ja siis sõi korralikult laua ääres sedasama suppi .
 Siis  kartulid olid mul valmis kooritud ja tahtsin teha ahjukartuleid .  kloppisime koos Itiga munad ja segasime sisse koort ja jälle kloppisime ja  siis valasime segu kartulitele aga vist oleks pidanud tegema rohkem seda segu ,sest kartulid olid nii kaua ahjus aga ei saanud ega saanud valmis .teinekord teen lihtsalt niisama panni peal praekartulit  on lihtsam .  
 Oskaril tuli ka lõpuks eluvaim tagasi ja hakkas  rääkima milliseid  tosse ta tahab  Eestist osta ja kui palju tal on säästetud raha ja tegi arvutusi ja planeeringuid . Mitu korda tegi  . Päris naljakas.  Lubasin ka investeerida  .  Ta oli talvel lund lükanud naabritel ja teeninud natuke raha . Siis tosse ta tahtis osta  selleks, et neid siis maha müüa, nii ,et siis ärimees kasvab Ossust . 

Iti käest sain palju kallisid  ja isegi ühe musi . Oi ta ikka mul nii nii armas . Ja nii arukas. 
Aga külalised pididki ära sõitma, kuna vaja oli laeva peale jõuda ja Eestisse edasi purjetada .   Poja tõi veel autost 2 karpi tomateid ,enne kui nad ära sõitsid ,  Vaatasin aknast kui nad auto poole läksid ja lehvitasime .. Iti   ka muudkui  lehvitas ja saatis õhumusisid .  ja oli veel teel Hämeenlinnast välja muudkui vaadanud aknast välja kaugusse  ja lehvitanud, et chau .... 

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar