Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

1. juuli 2017

Guns N’ Roses Hämeenlinnas

Guns N’ Roses
  1 juulil 2017  esines Hämeenlinnas.
EDASI VAATA SIIT ALT LISATEADETEST



Juba hommikul enne 9 kuulsin nende harjutamist , muusika kostab igale poole eriti hommikutundidel kui on veel vaikne . Ja õhtul muidugi ka.
 Pudelikorjajatel tuleb täna taas hea päev, kuna  alati kui sellised maailmakuulsad kontserdid toimuvad, on teeääred kuni kontserdipaigani täis mahavisatud purke ja pudeleid ja neid siis  võideldes elu ja surmaga korjatakse ... Korjamas ei ole mitte ainult asotsiaalid ja  vaesed  vaid   isegi jõukal järjel olevad inimesed ja muidugi lapsed ka, sest see on neile tohutu taskuraha ...mis maas vedeleb ja linn on rahul kuna saab puhtad  teeääred ...

1985. aastal Los Angeleses loodud ansambel Guns N' Roses.
 Laval on Axl Rose,





kitarristid Slash



ja Richard Fortus




bassimängija Duff McKagan




klahvpillimängija Dizzy Reed



ja Melissa Reese


ning trummar Frank Ferrer.




Bänd on turnee käigus jõudnud juba Peruusse, Tšiilisse ja Brasiiliasse. Aasta alguses sõidetakse Jaapanisse ja Austraaliasse. Euroopas esineb bänd lisaks Hämeenlinnale Stockholmis, Prahas, Pariisis, Viinis, Londonis, Gdanskis ja veel mitmes linnas.
Tulge kuulama !
Poja Rootsist õhtul rääkis Watsapis, et tema sõbrad Eestist on ka kõik kontserdil , küsisin kus nad ööbivad , oleks meilegi võinud tulla magama ööseks . Ainult, et meil ei tohi olla  purjakil olekus, ega juua alkoholi, aga sellisel kontserdil-  kas ilma alkoholita  saavad hakkama ? Ei tea .Aga kained inimesed saavad öömaja küll kui vaja .  Aga ise sain alles kuulda täna kontserdist seepärast ei  osanud eelnevalt pakkuda .



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar