Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

22. aug 2013

Maailma parim




Kui oled oma lapsed üles kasvatanud ja kavatsed endale mõneks ajaks puhkust lubada, teatatakse sulle rõõmustavat uudist, et saad peagi vanaemaks! Muidugi on võimalik sellega jälle kohaneda. Olles oma perega kõik selle varem läbi teinud, saad muutuda supernaiseks, naasta nende tuhandete toimetuste juurde ja taas kõike korrata.

Maailma parim vanaema ei kõhkle hetkekski, kiirustamaks töölt varem koju oma imearmsaid lapselapsi hoidma, kui nende stressis ema oma väljateenitud vaba õhtut veedab. Ta on alati telefoni otsas, kui vajatakse tema nõuandeid, ja perekondlike kriisisituatsioonide puhul on ta välkkiirelt sündmuskohal.

Raamat heidab humoorika pilgu tänapäeva vanaema katsumusi täis argipäeva. Raamat sisaldab muu hulgas
• vanaemadega sündinud kurioosseid lugusid
• põlvkondadevaheliste erinevuste käsitlust
• ülevaadet eri tüüpi vanaemadest
• nõuandeid lastega koos mängimiseks ja meisterdamiseks

Samuti aitab meelde tuletada vanu ja õpetab uusigi lapsehoidmisnippe, on inspiratsiooniks parimate ühiste tegevuste väljamõtlemisel ja õpetab koostööd teise vanaemaga. Sellegipoolest võid olla kindel, et oma lastelaste jaoks oled just sina kõiges maailma parim!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar