Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

8. aug 2013

8 08. Silvi nimepäev

Helistasin Silvile ja soovisin talle palju õnne nimepäevaks , sain eile just Silvilt ka kirja .  6 lehte A4 oli täis kirjutatud . pikk ja huvitav kiri , Silvi oli käinud mitmel kontserdil ja üritusel ja sünnipäeval .. Oli huvitav lugeda. 
Täna oli ka mu sugulasel Ljudal  sünnipäev , saatsin talle õnnitluse ja kaardi ...  Varsti on noorema  poja sünnipäev saab 32 aastaseks,
Helistasin emale kuna nägin teda unes - et me olime temaga kirbukal kusagil ja tema heitis nurka pikali maha, sest tal hakkas paha ... siis  oli hea mee, et emal kõik korras , enam vähem .
 Täna ongi selline opäev et tulemas on Helgi , kes lubas tuua mulle raamatu lugemiseks ja tulemas on Võhmast Tõnu kes viib emale pakid ära .

Tõnu tuligi - koos abikaasaga . Võtsid pakid ja läksid  kohe ära , ei jäänud kohvigi jooma sest oli kell juba pool kümme öhtul ja nad tahtsid puhkama minna
 Noh , siis paar päeva helistas õnnelik emmekene kes oli saanud  oma asjad kätte , uue tolmuimeja ja veel kolm kotitäit asju . Oi , tal oli hea meel ja minul muidugi ka hea meel sest, et temal oli hea meel ...  Küll on hea et on  olemas Tõnu , kes  siis pakkidega jändab .
Ja tõepoolest ta on niivõrd tore mees , sõbralik, viisakas , vaikne, tagasihoidlik , ei taha kunagi abi eest raha võtta, kuigi olen surunud lausa vägisi, siis ikkagi ei võta , korra pidin isegi kavalust kasutama ja peitma talle kaasaantud kotti  kingituse vahele ...   üks vähestest meestest   keda tunnen , kes ei taha kasu lõigata teiste abistamise eest . 
kotid ootamas reisi
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar