Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

10. jaan 2016

Kuusele taa-taa...

 Nii see on, tahad või mitte kuusk oli vaja ära koristada, karpi suruda, kinni teipida ja kõrgele riiulisse  toppida.
See aasta oli eriti armas kuusk, kuna seda ehtis poja pere. Seda oli nii tore siis kogu jõulude aeg nautida. Kogu aeg oli silme ees pisike lapselaps ja tema  energia mis ümbritses kuuske ja kogu tuba .

 Küll on ikka külmad ilmad , teist nädalat juba kohutavalt külm väljas. Õnneks ei pea tööle minema - ei kadesta neid kes igapäevaselt selle tyeekonna hommikuti ette võtavad paksud vatid seljas .. kas auto käima läheb ja muud sedasorti mured painamas meelt ..

 Tänasel pühapäeval nagu ikka sai kogu hommikupoolik teleka ees istutud ja vaadatud "Prillitoosi" ja Anu saadet , pesu pestud ja koristatud ka natuke süüa vaaritatud ja veel teleka ees istutud ..
 Homme siis uus nädal ja  uued  tööd ja toimetused ..
Kuusekesele tegime taa- taa kuni järgmise jõuluni ... küll on hea, et on tehiskuusk...  ei ole vaja raiuda metsast puid  ega muretseda kuidas saab kuusk välja ja kes okkad koristab .. heheh ♥♥♥
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar