Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

13. nov 2022

Haige on paha olla ..

  9. 11. kolmapäeval siis käisime  keskhaigla kopsupolikliinikus selle uniapnoe aparaadi järel.  

  Mees oli juba siis nats tõbine, aga minemata ka ei saanud jätta . Järgmine päev oli tal  haiglane olemine ja pidin hoolitsema tema eest ..  tal oli ikka päris kõrge palavik kui juba oli 38,9  ja värises nagu haavaleht siis pidin juba kiirabisse helistama ... seal aga rahustati mind maha et pole hullu - et kui päris hulluks läheb siis tulge taksoga kiirabisse ..   kuna mu mehel on see  verd vedeldav rohi Marevan peal siis ta ei saa ka võtta neid palavikku alandavaid tablette ega midagi ilma arstiga konsulteerimata . ainuke mida saab võtta on Panadol , seda ka võttis ja läks nats kergemaks ka .. 

  Reedel aga jäin ise juba haigeks, palavik ei olnud küll suur, aga siiski kõik lihased ja liigesed valutasid , peavalu ja natuke ka kurgus  kipitas ..  Noh   sidruni tee läks kohe käiku ja  jõhvikamahl , samuti on mul haiguse puhuks ostetud mustsõstratäismahla ..   süüa ei jaksanud muidugi teha aga õnneks on head kukesuppi varutud ja see puljong oli imehea ..  mõlemad  jõime seda kruusist . 

 Kuna mul oli palavik, siis  ei teadnud, et kas ma selle aparaadi panen ikka pähe palavikuga, kas see on mõistlik teha, helistasin sinna polikliinikusse selle numbri peale mis mulle anti seal käies ..  aga   ei saanud ühendust ja telefonis  öeldi, et meil on praegu  pikk järjekord  ja võtke nats aja pärast uuesti ühendust . Tagasihelistamise võimalust ei pakutud .. No mis teha ..  

 Täna siis, laupäeval  helistasin hommikul jälle ... ja nüüd õnnestus valida võimalus tagasihelistamiseks, ja öeldi, et helistavad tagasi , aga alles  teisipäeval 👹 . Küll teeb ikka tigedaks .. 

Haige on väga paha olla . aga mis teha ,, panin pesumasina ikkagi tööle ja pesin ära mitme päeva ja öö  läbihigistatud riided ja öösärgid , see on jube kui  täiesti läbimärjaks võtab üks haigus .

 Kiirabist küsiti veel, et kas korona testi olete teinud .  ei ole teinud , polnud neid testreid kunagi ostnud  Pole vaja läinud ja mis head see mulle ikka teeb, kui saan teada et mul on korona ... parem ikka- kui ei tea- põed läbi nagu kerge külmetushaiguse kuigi ju külmetanud ka  kusagil pole ,muidu stressad  ja närvirakud ju ei taastu . Senikaua kuni ikka hingata saab ja enam vähem vetsuski käia  on kõik ok . Kui hullemaks läheb siis  kiirabisse minek ja küll seal siis teevad testid ja mida vaja ...  

Täna  mees siiski ostis testrid valmis apteegist , sai juba niipalju tervemaks, et    käis ära 

 ei hakanud neid tegema kuna palavik oli ka väike ja mehel polnud sedagi .. Loodan et kõik läheb hästi       Ilusat isadepäeva !



1 kommentaar:

  1. Meie just põdesime. No vanasti olid ju haigusteks külmetus, ülemiste hingamisteede katarr, gripp, bronhiit ja kopsupõletik... nüüd kõik üks korona või kovid või sars (näe ennevanasti oli mitu erinevat haigust, tänapäeval on ühel haigusel mitu nime). Kaasal läks kergemalt, aga mul hakkas just neljas nädal "viletsat suusailma". Nakkusohtlik enam ei ole, aga tüsistused on.
    Või on see hoopis sulaselge laiskus, mis endale nüüd moodsa nime võtnud ja muudkui lükkab asju "homse varna"? Ega täpselt ei tea kah, aga depressioonilaadne olek püüab mind murda. Praegu ma veel alla ei anna ja loodan, et ehk ikka rabelen sellest "mülkast" välja!
    Teile ikka igasse päeva kasvõi tillukesi rõõme, et sära silmist ei kaoks!

    VastaKustuta