Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

12. juuni 2022

Juuni

    Peaaegu pool juunikuust on möödas.   Appiiii  😎😎😎

Suve nagu pole veel olnudki, kui mitte välja arvata mõnda päikesepaistelist ilma ja mul muidugi õnnestus  kohe enda käed päikese käes ära põletada..

 See on minul päikeseallergia ,mis kestab juba neljandat aastat ..  ja sain teada et see võib tekkida ka siis kui võtan vererõhu tablette , seda ma ei teadnud ..   

 Kui hoian ennast riietega  kaetult nii seda ei tule, aga nii kui mõni kehaosa jääb päikese kätte natukeseks ajaks  ilma kaitsva kreemita, nii kohe hakkab punetama ja hiljem sügelema.  See muidugi  on väga tüütu kui pead ennast kogu aeg katma riietega  isegi  kuumal päeval, õnneks toas pole vaja ennast riietega peita  ja saab olla ka lühikeste käistega ja ilma päikesekübarata .  

 Lapselaps sai  9 kuuseks 7  juunil,  saatsin õnnitluse   ja nemad vastasid, et on oma 9 kuuseks saamist   tähistamas Kreekas . Saatsid ilusaid pilte  .  Tänapäeval on reisimine ikka nii lihtsaks tehtud, muudkui   istu lennukisse ja paari tunni pärast ujud  sinises ookeanis ja naudid päikest . 

allergia

                                                

                                                                   tellisin uue suvekleidi 









1 kommentaar:

  1. Haigused on väga häirivad. Allergiad sealhulgas. Sageli on teada, mille vastu allergiline ollakse ja vahel on isegi olemas ettevaatusabinõud ja ravimid ärrituste leevendamiseks, kuid ... kahjuks on ka selliseid olukordi, kus on küll pandud diagnoos (kontaktdermatiit), aga isegi ei ole teada, mille vastu ma allergiline olen (mõned ained on küll välja selgitatud, aga mitte kõike) ja puudub vähimgi ravi ning isegi allergiatabletid ega salvid ei aita. Paraku on see ka aastaringne allergia oma agressiivsete ja veidi vähem agressiivsete perioodidega. Kuna ravi pole, tuleb kohaneda ja püüda leida tegevusi, mida on võimalik teostada. No ja oluline on otsida ja leida igast päevast midagigi positiivset, sest see aitab ka halli pilve tagant päikest näha!
    Kallistus Sulle, kullake ja peened daamikindad kätte ning kübar pähe!

    VastaKustuta