Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

4. okt 2016

Üksiolemine

Eile  läks mees  enne lõunat tervisekeskusesse pereõe vastuvõtule .  Siis kui teda veel kella poole  nelja aeg pärastlõunal veel kodus polnud helistasin.  Ütles, et  istub kiirabis ja ootab  arsti. Kiirabi on siis Soomes ka selline organisatsioon, et seal võidki istuda kogu päeva  kellelgi pole seal kiiret , Oled sina söönud või joonud- see kedagi ei huvita. Kõik on rahulikud ja nagu välja surnud ... Vahetevahel mõni  pääseb ka jutule, aga see, et ootama PEAB isegi siis kui  peaaegu suremas oled .
Nii nagu minuga korra juhtus kui läksin peale tööd kella kolme paiku pärastlõunal  suurte valudega kiirabisse. Istun ja valan higi ja vaevlen suurte neeruvalude käes - keegi ei tee välja , minul aga nuuskpiirituse pudel kaasas ja nina all.  Muudkui nuusutan aga seda .
 Mõne tunni möödudes olid valud juba nii suured et ei saanud enam istudagi ja tundsin, et hakkan varsti ära minestama, saatsin mehe ütlema, et olukord selline - siis  kutsuti mind sisse ja viidi voodi peale pikali ..   Kõverasse kiskudes  ja pikali olles  läks kergemaks ja jäin magama , sain vist neerudele sooja ka ja valu oli nagu kadunud . Kella 20  ajal tahtsin juba koju minna  kuna valusid enam polnud , arsti ka polnud käinud veel , läksin otsima kedagi - öeldi, et arst tuleb varsti .. kohe kohe ...  Helistasin siis mehele et  varsti võib mulle järgi sõita et arst pidi kohe tulema ..
 Mees tuli  mulle järgi / järele  -
aga pidi veel paar tundi väljas ootama kuna ikka veel arsti polnud .  Siis kui tuli siis  arvas, et kui veel hullem hakkab, siis tulge haiglasse vastuvõtule  ja lasi mind koju .  Olin seal siis kella kolmest kella 22 -ni
 Kodus muidugi heitsin magama aga hommikul hakkasid jälle valud ja kutsusin kiirabi järgi ja viidigi päris haiglasse . Oli siis neerukivi mis seal avastati.  Pidi tulema ka operatsioon aga kivi tuli ise välja ükspäev hopsti ..   Ei tea kas aitas rohke vee tarbimine ja hästi intensiivne jalutamine mööda haigla koridore edasi tagasi aga välja ta tuli .
 Noh nüüd istus mu meheraasuke seal ja ootas .  Kui ta ükskord sai jutule siis helistas mulle tagasi ja ütles, et täna koju ei lasta jääb ööks tilgutite alla .  Oli siis õhtul saanud natuke  süüa ka ...
 Täna helistasin hommikupoole ja küsisin kuidas on .  Ei teadnud veel täpselt öeldi et  kui saab veri korda siis saab koju aga täna   teda ka koju ei lastud . Noh peaasi kui saab korda .

Muidugi on üksi magada väga paha aga magasin  eilse öö  hästi rahulikult.  Eks näis mis täna . 
Kõik on ümberringi veel vaiksem kui muidu ja  ainult  endale söögi valmistamine  on nii imelik . Aga mis teha .  Peaasi, et saaks tervis korda , küll ma selle välja kannatan selle üksiolemise .  Kuigi ma ei taha olla üksinda. Nii hea kui kõrval keegi häält teeb .  
 

2 kommentaari:

  1. Peaasi, kui korda saab!
    Saadan siitpoolt ka parimad tervisesoovid teile mõlemale!

    VastaKustuta