Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

22. aug 2016

Sünnipäeval

Sündmusi on riburada olnud ja augusti lõpp läheneb ,polegi aega olnud kirjutada , kõigepealt sõbranna sünnipäev. Veetsime Anneli juures, kift oli jälle, Annelil oli  Eestist lapselaps emaga külas  ja tema enda tütar , nii et söökide tegemisega tal endal polnudki vaja vaeva  näha  ja muidugi meie kolmekesi Helgi ja Madega . Oh jälle oli maitsvaid asju laud täis üks parem kui teine , muidugi esmajoones kartulisalat ja eesti grill- vorstikesed, pole ammu midagi nii maitsvat söönud ...
igast dippi ja aedvilju ja leivatshipse katetega ja võileivatort ja muidugi  Helena tehtud tort ja toskaana kook :
 siin      RETSEPT
 Anneli lapselaps on tõeline eesti dzhentelmen, tuli meile välisust avama ja tellis lifti ette ja avas igalpool uksed .. nii tubliks juba kasvanud . 
Kodus ka muudkui aitas  vanaemal teha ja laua peale tuua ja abistas keda vaja .. süütas tordil küünlaid .  Siis veel joonistas meist kõigist külalistest sõbraliku zarzhi ..heh .. nii tore . 
Meil oli kohe palju lõbusam temaga .  Minija ka muidugi nagu kõik eesti naised moodne ja kaunis , tema aitas ka Annelil sööke teha . Ja väga maitsvaid .
Helgi ja Made rääkisid  jälle lõbusaid anekdoote ja  Helgi pani jalga kaela taha .  Oh naerda sai nii, et kõhulihased valusad .


  Siis veel õhtul enne meie äraminekut tuli Raivo, kes on Imatral tööl nüüd ja tõi laeva pealt ilusa lõhna kingituseks . Kui hakkasime ära minema siis tuli viisakalt meid mutte saatma .  Eero tuli meile Helgiga järgi ja viisime Helgi koju .
Jah , niivõrd tore oli ja Anneli ka nii hea näeb välja nagu noor tüdruk, kepsutas seal ja askeldas oma armsas kodukeses .  Tilluke aga hästi naiselik ja armas pesa punutud .   Ja tore sünnipäev koos sõbrannadega.  kinkisin Annelile sellise padja ja teki mida saab õlgadele panna ja ennast sisse mässida ja kasvõi rõdul istuda , õnneks läksin ka värvivalikuga täppi , tean mis maitse tal on .




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar