Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

31. jaan 2024

Draakoni aasta neitsi

10 veebruaril algab  ROHELINE PUU DRAAKONI AASTA 



 Armastus

 See armastuse tsükkel, mis sinu elus algas 3 aastat tagasi, peaks veel mõnda aega kestma sinu suureks rõõmuks ning hingerahuks. Tõenäoliselt peaksid sa tundma suurt rahulolu praegusel hetkel. Oled sa siis juba kellegagi koos või alles üksi, järgmisel aastal tunned sa tõenäoliselt, et oled oma kohal ja rahul oma eluga. Kuna tegelikult oled sa perfektsionist, kes kogu aeg katsub midagi oma elus paremaks muuta, siis on tegemist sinu jaoks suure edusammuga. Selle tasakaalu eest oled sa tänu võlgu eelkõige iseendale, sest sa saavutad selle tänu sellele, mida minevikus läbielatud kogemused sulle on õpetanud ning oma suurele tahtejõule, mis aitab sul alati elus edasi minna. 

Lähedased

Järgmisel aastal saad sa aru, et sul on tegelikult palju rohkem sõpru ja toetajaid, kui sa seda arvasid. Tänu sellele saad sa oma hingerahu tagasi, mille sa viimasel ajal oled ära kaotanud. Sellel talvel tahad sa võib-olla olla rohkem üksi ja jätta kõik muu sinnapaika, sul on tunne, et teised kasutavad sind ära või ootavad sinult liiga palju. Merkuur on aga sinu kõrval ja kohe peale talve lõppu saad sa aru, et tegelikult oled sa ise endale kujutanud ette asju, mida pole olemas. 


Uue aasta lubadus

Pidutseda! Kas see üllatab sind? Ometi peaks lõbutsemine olema sama tähtis ja oluline, kui tervislikud eluviisid. Õpi rahulikumalt elama, ära muretse nii palju, naudi käesolevat hetke, ära lase ennast nii palju mõjutada teiste arvamusest ja pilgust ning tantsi hommikuni! 


Õnne toov talisman

Kontsakingad. See on hea ettekääne, miks endale uus paar kingi osta. Ainult pea meeles, et tegemist ei ole ükskõik millise kingapaariga. Kingad, mis toovad sulle õnne ja mida sa pead kandma, on säravad peokingad. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar