Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

25. veebr 2021

Neitsi horoskoop 2021

 


Neitsile sobilikud kristallid

Mäekristall, tiigrisilm, lasuriit, karneool, labradoriit, jaspis, safiir, jadeiit, oonüks ja sodaliit.

 

Neitsi tähtkuju sobivus

Parim sobivus tähtkujudega: Sõnn, Vähk, Skorpion ja Kalad. Loe ka nende horoskoopi.

 

Tuntud neitsi tähtkuju inimesed

Laura Põldvere, Eiki Nestor, Marina Kaljurand, Arvo Pärt, Varro Vooglaid, Carmen Kass, Andres Anvelt, Grete Paia, Silvia Ilves, Marju Länik.

 

Neitsi – muutlik maamärk

Neitsi tähtkuju kuupäevad: 23. august – 22. september

Õnnenumbrid: 5, 14, 23, 32, 41, 50

Ladina keeles: Virgo

Värv: beež

Element: maa

Võtmefraas: Mina korrastan

Võtmesõnad: otsustusvõime, plaanipärasus, hoolitsus

Juhtplaneet: Merkuur

Vastasmärk: Kalad

Taimed: lavendel, meelespea, aster, võõrasema

Puud: päklipuud, leeder, hobukastan

Emotikon:

 

Neitsi tähtkuju iseloomu omadused

Neitsi tugevad omadused: analüütiline, abivalmis, usaldusväärne, tähelepanelik, kindel, kannatlik, emotsionaalselt tugev.

Nõrgad omadused: liiga kriitiline, skeptiline, järeleandmatu, püsimatu, konservatiivne.

Meeldib: olla kasulik, meeskonnamängija, sotsiaalne, teha asju korrektselt.

Ei meeldi: rahvamassid, hooletu käitumine, vulgaarsus, korralagedus, saladuste paljastamine

 

Neitsi tähtkuju naine

Neitsi naine võib jätta maha oma mehe kellegi teise pärast, sünnitada oma armastuse lapse ilma abieluta ja vaadata püstipäi maailmale silma. See pole vist väga naiselik? Pea meeles, tal on terasest selgroog. Kui sa kujutled Neitsi tüdrukut õrna, tõepoolest neitsiliku ja puhtana nagu värske lumi, siis sa eksid.

 

On täiesti õige, et oma põhiolemuselt on ta arglik. Ta ei ole seltskonnas agressiivne. Kuid ta võib kasutada kõiki naiselikke relvi oma eesmärgi saavutamiseks. Neitsi naine on oma põhiloomuselt korralik, truu ja aus, ka armastuses. Teistsugusest ta pole huvitatudki, selle saavutamiseks võib ta ületada mistahes raskusi. Kui ta leiab, et ta abielu on ebatäiuslik ja armub kellessegi teisesse, ei kohku ta kindlalt ja rahulikult suhteid lõpetades. Veel rohkem kui perekonna lõhkumist, vihkab ta silmakirjalikkust. Kui ta on enda jaoks kuulutanud armastuse puhtaks, truuks ja ideaalseks, ei saa teda mõjutada ükski maailma paber ega seadus. Ta on kummaline segu äärmisest praktitsismist ja sügavast romantismist. Ta jääb oma loomusele truuks ja igas olukorras, kannatades rahulikult ära ühiskonna hukkamõistu.

Tugev, kirglik füüsiline aspekt on Neitsi naisel armastuses tagaplaanil, ta sobib rohkem meestele, kes hindavad hingelisust.

Ta nõuab kõigilt täiuslikkust, kuid see ei tähenda, et ta ise täiuslik oleks. Tal on tugevalt häirivaid jooni. Neitsi on veendunud, et keegi ei suuda ajada asju kiiremini ja korralikumalt kui tema. Selles on tal mõnikord isegi õigus. Ta armastab kõiges täpsust ja korda. Ära iialgi lase tal oodata. Kui ta on vihane, ei tee ta stseene ega lõhu nõusid, kuid on mossis ja külm. Vii talle lilli, tunnista, et eksisid ja ära vaidle. Pealegi tabab ta ära pisimagi vale ja pettuse. Tal endal on aga miski vaimne tõrge, kui peab tunnistama, et tema on eksinud. See viib Neitsi lausa endast välja. Kui sa viid ta tagasi normaalseisundisse, tunneb ta sellest niisugust rõõmu, et sul on täiesti ükskõik kellel on õigus.

Neitsi naine võib sulle anda head nõu finantsküsimustest, ta on väga praktiline. Kui sa temaga tegeled, pea kinni viisakusreeglitest, ära kasuta žargooni. Pea puhtust, aja kasvõi kaks korda päevas habet, hoolitse oma riiete eest. Jäta oma soolased naljad ja anekdoodid meeste seltskonna jaoks. Ta ei armasta joomaseltskondi ega liialda ka ise alkoholiga. Ta ei lasku üldse äärmustesse. Ära ründa teda füüsiliselt, ära mingil juhul püüa teda juba esimesel õhtul suudelda. Sa pead üles näitama takti, kannatlikust, osavust. 

Ta armastab teatrit, kontserte, raamatuid, kuid on väga kriitiline. Ta omab küllalt intellekti ja kunstimaitset. Talle on kritiseerimine sama vajalik kui õhk. Ära sa jumalapärast kritiseeri teda. Samas oskab ta suurepäraselt hoida sind lollusi tegemast, suujuures kitsendamata sinu elu.

Mõnikord teevad nad endale millegi tõestamiseks ootamatusi, kuid need olukorrad on haruldased ja lühiajalised. Kui Neitsi naine sind tõeliselt armastab, võid ta südamerahuga kuuks ajaks tühjale saarele jätta maailma kõige sarmikama mehega. Neil on hiilgava enesekontrolli taga tugevamad emotsioonid kui arvata võime.

 Neitsi naine võib pisiasjades olla tohutult täpne, kuid võta seda voorusena. Selles impulsiivses maailmas on palju kasu tema teravast silmast ja täpsest mõistusest. Tal on palju illusioone ja ära sunni talle peale mingeid jaburaid ideid. Tema jaoks on ilu tões, pisiasjad tähendavad talle palju, pea seda alati meeles. Su kodu on alati puhas ja korras, tema naerus on helisevad kellukesed. Ta vajab nii leiba kui orhideesid. Neitsi naine tuulutab su ajud udustest unistustest ja paneb su mõistuse särama. Ta põetab sind haiguse ajal kui ingel, ei pane sind iialgi piinlikku olukorda teistega flirtides. Ta ei tee sulle stseene, ei kuluta hoolimatult raha, hoiab saladusi, aitab töös.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar